Fjelltreffen

DET GODE LIV

Mann, 63 år, Viken, 7. januar 2020

Jeg er en mann på 62 år som ønsker å treffe en kvinne i alderen 50-60 år. Jeg søker det gode liv, der livskvalitet og livsglede er basis ingredienser. Mitt mål er å finne en partner/kjæreste som jeg kan dele sorger, gleder og opplevelser sammen med. Empati, følelser, seksualitet, samhold, tillit, varme og nærhet er egenskaper som er viktig for meg og jeg ønsker at du har de samme grunnverdiene. Min «ryggsekk» er som mange andre, en blanding av gode og mindre gode og noen dårlige erfaringer. Det positive er at det kan brukes til noe, jeg har etter hvert lært viktigheten på å være tydelig på hva som er viktig for meg, og prøver å etterleve det. Jeg trener regelmessig og innser at harmoni og bevissthet mellom kropp og sjel er også en av nøklene til det gode liv.

Som person er jeg sosial, engasjert, glad, fornøyd og mener jeg har mye å by på. Selv om jeg ikke måler mer enn 1,70 over bakken, har jeg til gjengjeld god bakkekontakt.

Jeg er veldig glad i å gå på ski og har alle type ski som trengs og ellers alle slags sko og støvler til fritid og fint. Bruker å være på fjellet sommer og vinter. Har mulighet til å jakte og fiske til eget bruk. Mat er også viktig for meg, om jeg lager den selv, eller får den servert.

Liker å være urban også, bor i Bærum, det hadde vært hyggelig å fylle på med kulturelle opplevelser i hovedstaden sammen med en kjæreste. Liker meg godt i det sørlige Europa for å få sol og varme på kroppen, der er det er fortsatt mye uoppdaget.

Jeg håper å treffe en flott dame som gjør oss til et godt tospann til å leve det gode livet. Du vil noe med livet ditt, du er reflektert, du er aktiv og du ønsker å utforske nye muligheter sammen med meg.

Send meg noen ord og et bilde dersom dette er deg.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.