Fjelltreffen

🌻Turvenn og bestevenn🌻

Kvinne, 65 år, Akershus, 30. november 2019

Hei du trivelige turmann :-) som er åpen og ærlig, har et godt humør og vinnende vesen, og omsorg for de som er rundt deg.
Jeg ønsker følge av deg på tur og gjerne i livet ellers.

Friluftsliv er viktig for meg, jeg liker å være ute og aktiv, og forsøker å ta vare på kroppen så godt jeg kan. Fint å kjenne at den kan utfordres og mestre. Gleder meg over turer i skogen og til fjells alle årstider, gåtur, sykkeltur, skitur, niste og bålkos, familie og venner, gode samtaler om livet, et godt måltid (gjerne laget hjemme) og god vin, yoga, musikk, dans, bøker, teater og film. Er opptatt av her og nå, framtida, naturen og hvordan vi tar vare på den, kultur og gode miljø for menneskene.

Jeg har en positiv innstilling, er lett å glede, og ser mulighetene. Er lyttende og reflektert, ryddig og trygg på meg selv. Kjenner på ydmykhet over å være et priviligert menneske i verden. Bor i nabokommune til Oslo og trives med det.

Søker deg jeg kan dele opplevelser, nærhet og tanker med. Gir ikke opp selv om jeg har vært her før, er optimist :-) ser for meg at du er trygg og glad, slank og sporty og gjerne vil ut på tur. Vi vet at god kommunikasjon er viktig og at en god prat vil kunne gi svar på om vi to vil berike hverandres liv. Vi må kjenne den gode nysgjerrigheten for hverandre, og smil og latter er viktig og at vi trives i hverandres selskap.

Leser du og lurer på om du skal sende svar, så håper jeg du gjør det :-) jeg gleder meg til å høre fra deg. Skriver du litt om deg selv og hvem du er, så ser vi hva som skjer. Jeg gleder meg til å høre fra deg og til nye turopplevelser🌻

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse