Fjelltreffen

Nye muligheter

Kvinne, 67 år, Hordaland, 25. november 2019

Snart får vi et nytt år, med blanke ark som vi skal fylle med aktivitet, gode stunder, alvor og skjemt, reiser og helst mye friluftsliv. Ja, jeg gleder meg til det nye året og til alle mulighetene som ligger foran meg som sprek pensjonist. Men det mangler en viktig faktor, en å dele mulighetene med. Jeg søker derfor etter en passe sprek, aktiv og kjekk mann, mellom 65-69 år. Jeg, som bare ser muligheter , er fortsatt "ung" i sinn og skinn, har god helse, passe sprek og altså helt klar for nye muligheter og utfordringer. Jeg er ærlig, seriøs, uavhengig og har orden på det meste. Jeg er i aktivitet hver dag, trener, danser, er glad i fjellturer , både korte og lange , vinter og sommer, og vil gjerne reise mer. Jeg leser mye, liker å gå på konserter, show, kino osv. eller bare gå ut for å spise god mat og nyte god drikke. Jeg liker å hjelpe andre, så en del av min nyvunne fritid bruker jeg til frivillig arbeid. Ser du også mange muligheter i en ny livssituasjon eller et nytt år? Deler du i tillegg noen av mine tanker/interesser/ønsker for fremtiden, så hører jeg gjerne fra deg.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse