Fjelltreffen

Vår, sommer, høst og og en ny vår

Kvinne, 56 år, Oslo, 7. november 2019

Jeg har hatt en annonse inne tidligere, og traff flere hyggelige menn uten at vi var de rette for hverandre, så jeg forsøker igjen.

Det ville være så hyggelig om akkurat du tar kontakt så kan vi se om vi kan bli turvenner, reisevenner, skiturvenner, løpevenner, kinovenner, teatervenner, museumsvenner, pizzabakervenner eller hytteturvenner bare for å nevne noe som kan være moro å gjøre sammen.

Selv er jeg glad i å reise både innenlands og utenlands, er glad i greske øyer med vandreturer til strender for seg selv - eller med en kjæreste? Og museer i storbyer, kaffe eller vin på en kafé eller skiturer i Nordmarka.

Jeg ser etter en kjæreste som er trygg på seg selv men som likevel kan savne noen å dele opplevelser med. Vil nok foretrekke at du bor i eller like ved Oslo dersom det skulle bli en god match mellom oss.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.