Fjelltreffen

Ny vinter, nye muligheter?

Kvinne, 57 år, Akershus, 3. november 2019

Er du en turglad mann i femtiåra eller tidlig i sekstiåra? I så fall håper jeg at du leser videre.
Jeg er en dame på 1.76 som trives svært godt ute på tur - i skogen, langs kysten og ikke minst på fjellet. Turer på ski, turer på sykkel, gåturer, løpeturer - jeg er med! Det er jeg også om jeg blir invitert på kino, teater, konsert - eller på restaurant. Er også i stand til å tilberede et bedre måltid på eget kjøkken - eller å synke ned i sofaen med en god bok, film eller TV-krim. Men slite ut sofaen, det gjør jeg ikke :-)
Når det gjelder personlige egenskaper er jeg nok en blanding av rolig og avbalansert på den ene siden og lidenskapelig og engasjert på den andre. Ærlig og rimelig snill, tror jeg. Jevnt over godt humør. Resten får du ha til gode til vi eventuelt blir bedre kjent...
Ellers er det meste i tilværelsen på stell. Jeg har en givende lederjobb i offentlig sektor, og voksne barn som gir meg mye glede. Men "mannen i mitt liv" mangler altså. Kanskje finner jeg ham her, kanskje ikke... Uansett er det verdt et nytt forsøk :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse