Fjelltreffen

Bra mann søker bra dame :)

Mann, 44 år, Buskerud, 3. november 2019

Hei spreking :) Jeg er en aktiv gladgutt med interesse for friluftsliv og trening. Er stort sett alltid klar for en tur.
Det er på tide å dele opplevelsene med en turvenn eller kjæreste på sikt. Kjempefint om du også liker å holde deg i form. Alle årstider har sin sjarm og jeg er ute hele året.

Bor i Drammen og har hytte på fjellet. Har alt på stell i livet med både solid jobb, bolig osv. Er deltidspappa til to fine jenter, som jeg har 50%, annenhver uke. Har en positiv innstilling til livet og det er sjeldent nei fra meg. Liker positive mennesker :)

Har telt, fiskestang, kajakk, sykkel, ski og primus. Er ingen Lars Monsen akkurat, men det er gøy å utfordre seg selv innimellom, gjøre nye ting, teste noe nytt, kjenne at man lever.

I hverdagen blir det turer i nærmiljøet eller styrketrening. I helgene kan det blir hyttetur eller dagsturer. Eller dra på en konsert, kino, middag... Jeg er ikke bare ute å flyr i skogen. Liker også sofakos og trives på kjøkkenet ;)

Om du liker gode samtaler og vil ha en turvenn eller kjæreste på sikt, ta kontakt.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse