Fjelltreffen

Nei, nå er det nok!

Kvinne, 65-69 år, Viken, 3. november 2019

Jeg vil ha en turkamerat som jeg kan dele opplevelser med. En som får meg utav sofaen, får pulsen opp og blodet til å strømme.
Jeg er glad i å gå, elsker skogen, fjellet og vann, kano og fiske helt herlig. Synd det blir i rykk og napp. Har utstyr til lange og korte turer, nå støver det ned på loftet.
Jeg vil ha deg som liker å gå en rolig, gjerne lang tur sammen med. Deg som liker å stoppe opp, nyte utsikten, finne frem kaffelars, stå tett sammen med og
kysse lidenskapelig.
Deg som liker å re-oppdage storbyene i en weekend tur, se på byggverk, nyte pulsen, sove sammen i en seng vi slipper å re opp selv. Lang doven frokost.
Deg som har en armkrok ledig. Deg som er glad i musikk, liker å danse, synge og spille. Deg som vil dele matgleden dine, men vi nyter et glass vin eller to. Deg som har god humor, kan le godt og lenge. Deg som ikke er redd for en god diskusjon med mening i.
Gir blaffen i alder, lar kjemien bestemme.
Hvis du finnes på Østlandet er det flott. Bor du lenger unna er det også flott, så lenge du deler mine tanker, ikke er gift eller i fast forhold. Jeg er mobil, ikke redd for å reise noen mil.
Jeg vil ha deg som svarer på denne annonsen med dybde og humor.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.