Fjelltreffen

Søker turvenn for langtur sommeren 2020

Kvinne, 37 år, Oslo, 3. november 2019

Jeg ble sett gråtende i samtlige av Østmarkas oppoverbaker med ski på beina fra jeg var 4 til jeg var 7. Etter det la jeg opp skikarrieren min, og overtalte foreldrene mine til å dra på utenlandsreiser i stedet. De siste årene har jeg allikevel vært mye i Norge, og tilbrakt mye tid i skogen og på fjellet. Oppholder meg gjerne i telt, og liker å forflytte meg fra et sted til et annet. Søker nå flere turvenner som kunne tenke seg å dra på langtur! Gjerne over flere uker eller kanskje et par måneder. Det viktigste er ikke hastigheten, men at motivasjonen og viljen er der!

FUN FACTS OM MEG
Jeg skjærer avokado i ringer fordi det reduserer overflate arealet som er i kontakt med luft, og derfor reduserer matsvinn. Jeg har gått fra Lindesnes til Trollheimen over fjellkjedene til fots med telt på ryggen og hyttenøkkel i lomma. Hvis jeg leser avis eller ukeblad begynner jeg alltid å lese bladet fra siste side (der hvor alt det spennende er). Jeg bodde 3 år i Thailand etter at jeg fullførte siviløkonomstudiet for å jobbe som dykkeinstruktør. Det var da jeg fant ut at jeg synes tall er kjedelig, så jeg startet på ny utdanning som biolog (Er fortsatt student). Mens jeg studerte (de to første årene) bodde jeg i telt. Jeg har "nylig" tatt opp skikarrieren min, og har som mål om å gå 1000 km på ski, gå 1000 km til fots, og også sykle 1000 km. Alt i 2020 :) Keen på å bli med tur?

Jeg ser etter jevngamle turvenner som er fylt med humor og selvironi, og som er fleksible i rutevalg og planlegging av tureventyr.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.