Fjelltreffen

Hvorfor lete inne når du sitter der ute?

Mann, 45-49 år, Trøndelag, 8. oktober 2019

Heisann!

Mon tro hvor jeg må lete for å finne deg? Gjemmer du deg bak en stein? Inne i skogen? Ute i havgapet eller på den høyeste topp?

Jeg er en slank, høyreist mann fra Midt Norge, med god utdannelse, en jobb jeg trives med og et godt møblert hjem. Jeg har glimt i øyet, uhøytidelig og har sans for humor.

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å fylle fritiden med friluftsliv, trening og delta på kulturelle tilbud både nært og fjernt. Jeg er glad i å reise, lese en god bok eller tilbringe kvalitetstid med gode venner. Jeg har vært for meg selv i et snart år og har tatt godt vare på tiden som single. Selv om jeg har et godt nettverk, så savner jeg den ene spesielle jeg kan dele hverdag og fest med. Ei jeg kan savne når jeg er på tur, ei som jeg kan komme hjem til etter en lang dag på jobb, ei jeg kan diske opp med god mat til når hun kommer hjem. Ei som vil være med å utforske den store verden: Italia, Frankrike, Hellas, Peru, Argentina etc etc..

Jeg har det jeg trenger. Hus i byen, bil i garasjen, hytte på fjellet, sommersted ved sjøen, båt, kajakk, kano, ski, telt, kart og kompass. Jeg ser etter noen som vil være med på en eller flere av aktivitetene. Jeg har tro på at det er viktig å ha noen felles interesser, samtidig som andre interesser bør en ha hver for seg. Jeg liker å danse, løpe, sanke fra naturen, sitte foran peisen og filosofere over de store tingene. Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg kristen, men har sansen og er fascinert av kristendommen, liker høytider, og kirkerommet. Tar gjerne en god diskusjon om tvil og tro.

Hvis dette er noe for deg, la meg få høre fra deg!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse