Fjelltreffen

Hvorfor sitte inne - når alt håp er ute

Kvinne, 52 år, Telemark, 3. oktober 2019

Kanskje det finnes en snill, raus og trivelig kar der ute - som kunne tenke seg å bli kjent med meg og min firebeinte gode venn. Jeg er ei dame på 52 år, snill, omsorgsfull, positiv og med godt humør. Ser det som viktig å holde kroppen i alminnelig god form.

Jeg håper du liker det litt enkle friluftslivet og verdsette de små nære turene i hverdagen. Men du blir gjerne med på litt lengre fjellturer også. Du er praktisk og nevenyttig og blir gjerne med meg på hytta. Her kan vi nyte peiskos og hverandres selskap. Men du liker også tanken på fyre bål ute i det fri og sitte med armen rundt meg - og kanskje har vi no`godt i koppen. I likhet med meg har du godt brukte fjellstøvler, truger bortoverski og i sekken er gjerne fiskestanga med på tur.

Ser for meg at du er mellom 52 - 60 år og at du bor i Telemark, Vestfold eller Buskerud. Dette gjør det enklere og treffes. Hvis du kjenner deg igjen i dette, så håper jeg du skriver noen ord til meg :)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse