Fjelltreffen

Jeg søker en kjæreste og bestevenn til et variert aktivt liv

Kvinne, 50 år, Akershus, 11. september 2019

Meg kan du treffe på tur gjennom hele året. Med gode sko eller gode ski på bena. Med eller uten sekk. Tørt eller vått føre. Varmt eller kaldt. Nord eller sør. Det har blitt litt for mange turer alene, og jeg skulle veldig gjerne hatt en god venn og kjæreste. En som liker et aktivt liv, men som nødvendigvis ikke må løpe på nye fjelltopper hver helg. Med aktivt liv tenker jeg på variasjon Friluftsliv, det urbane, kultur men også bare å ta det helt kuli i sofaen. Du vil møte en livsglad, ungdommelig, engasjert og raus 50-åring med glimt i øyet og latteren på lur. Du er forholdsvis jevngammel med meg og du er også raus, livsglad og reflektert. Åpenhet og gjensidig respekt for hverandre er en selvfølge. Etter hvert som vi blir kjent går praten lett både mellom oss og i sosiale lag. Ellers så har du som meg, en jobb du trives i, og har en ryddig og stabil livssituasjon. Vi tør å utfordre hverandre på en god måte som gjør at det beste i oss kommer frem. Ellers så sier jeg ikke nei takk til et godt måltid som vi gjerne har laget sammen over et glass god vin hjemme eller på hytta. Jeg bor mellom Oslo og Drammen, og det er en fordel om du ikke bor så langt unna, og at du er bedre enn meg til å smøre/glide ski.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse