Fjelltreffen

Søker sprek og modig kvinne

Mann, 70-74 år, Akershus, 7. september 2019

Søker sprek dame!
Hvorfor skulle ikke jeg være fornøyd? Jeg har god helse, bra jobb, mange interesser, venner, familie og tiden flyr, men likevel er det noe her i livet som mangler. Jeg savner en nær venn, kjæreste om du vil, for å ha det koselig hjemme, og for å dra på turer sammen, både i marka, på fjellet eller ved sjøen, eller på større eventyrreiser der felles opplevelser står i fokus. Jeg har universitetsutdannelse, jobber innenfor helsesektoren, har både politiske og kulturelle interesser. Holder meg i form med jogging og sykling og føler ikke at alderen tynger.
Man skal vøre forsiktig med å si noe om sin egen personlighet, men jeg mener at jeg er tålmodig, forståelsesfull, er flink til å lytte og har gode sosiale antenner.
Jeg bor rett utenfor Oslo, og spørsmålet er om du tar sjansen på å møtes et sted for en kaffe og en prat, og så er det kanskje det viktigste da, nemlig om kjemien stemmer. Og til slutt, håper du ikke lar deg avskrekke av at jeg har to store og greie jenter boende hos meg hver annen uke.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse