Fjelltreffen

Kjernekar med glimt i øyet

Kvinne, 58 år, Akershus, 13. august 2019

Hei!
Jeg håper å bli kjent med en kjernekar med glimt i øyet, en som trives med livet, men som likevel savner en kjæreste. Er det deg mon tro?
Det er spennende med motsetninger, men tror nok likevel det er sant at like barn leker best i det lange løp så noen felles interesser bør vi nok ha. Men enda viktigere er det at vi begge verdsetter egenskaper som åpenhet, ærlighet og respekt. Hvis vi begge også besitter en god porsjon trygghet, varme, raushet og omtanke så er vi et godt stykke på vei. Da gjenstår bare det vanskeligste og minst forutsigbare, men likevel viktigste; kjemi. Det finner vi ikke ut av før vi møtes, så nøl ikke med å ta kontakt hvis du føler at det du har lest så langt stemmer bra.
Litt mer om meg: Jeg er, antagelig som de fleste andre som er innom Fjelltreffen, glad i friluftsliv og synes det å bevege seg ute i naturen er den beste måten å holde seg i form på. Jeg har voksne barn som jeg gjerne tilbringer tid med, men de er naturlig nok ikke like tilgjengelig lenger. Jeg har utdanning fra UiO og er i full jobb.
Når det gjelder personlige egenskaper så tror jeg at de som kjenner meg opplever at jeg lever etter de verdiene og har de egenskapene jeg har omtalt ovenfor, men det er selvsagt ikke alltid lett og jeg får det ikke alltid til. Tar gjerne i mot tilbakemeldinger og har ikke problemer med å si unnskyld.
For øvrig er jeg en positiv og blid "jente", selvstendig og løsningsorientert. Jeg har ryddig økonomi og ingen "skjeletter" i skapet.
Hvem du er og hva du står for vet du best selv, så hvis du tror vi kan ha glede av å treffe hverandre, så ta kontakt.
Du bør bo på sentralt Østlandsområde.

Jeg lover å svare alle som tar seg bryderiet med å sende en melding bestående av minst to fullstendige setninger.

Gleder meg til å høre fra deg :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse