Fjelltreffen

Livet leves best ute

Kvinne, 60-64 år, Akershus, 8. august 2019

Mon tro om det finnes en mann som har lyst til å gå på tur med meg? Til fots og på ski. I mitt tempo, som ikke er å løpe. Kanskje padle kajakk? Og jeg kommer meg ned en snill slalombakke. Sykkel har jeg også. Og et gammelt grønt kort...Hvite vidder er en favoritt. For så vidt hvite strender i nord også. Tror jeg er en ung 1955-utgave. Har stadig med meg barnebarn på tur, og må se meg slått av en niåring som skøyter i skisporet. Dessuten løp han fra meg siste strekke opp Galdhøpiggen, selv om jeg har lange ben. Men ungene synes jeg er en sprek og morsom farmor og mormor. PS. Jeg baker ikke boller. Har lederjobb og rimelig godt hode. Elendig på kjøkkenet, så er det sagt. Men veldig god på det meste annet innomhus og utomhus. Og du: røyker ikke, nyter alkohol med måte, har orden på liv og penger, er passe kjekk, passe sprek og passe slank. Du er omtrent like gammel som meg eller litt yngre og du er i jobb. Menn på min alder må fortsatt ha gutten i seg, tenker jeg. Og så kan jeg lure på om noen vil på tur med meg etter å ha lest dette. Men vil du ha kontakt må du skrive litt om deg selv og sende meg et bilde. Det er fint å ha et ansikt å forholde seg til.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse