Fjelltreffen

Nyinnflytta setesdøl fra Østlandet søker en kvinne som også er glad i friskt fjellvann og friskt fjelliv...

Mann, 66 år, Aust-Agder, 11. februar 2019

Hei du, som leter etter en helt ok mann, jeg leter etter en kvinne - som min nærmeste og kjæreste venninne. Dette er dessverre ikke så enkelt, selv om mange kvinner også ønsker å finne en mann. Jeg prøvde Fjelltreffen for første gang 2003-4. Og har truffet blink. Hatt et par gode forhold med sporty kvinner som har vært en god del yngre enn meg. Så jeg er kresen og kanskje litt godt vant.
Men noe har skjedd disse åra. Mye vanskeligere nå. Hvorfor? Selvsagt er jeg nå 66

Jeg gjør nå et forsøk til......
Du er altså yngre enn meg, dette vet jeg nokså sikkert etter noen erfaringer. Du er allsidig, leken, såkalt oppegående, vakker i mine øyne, vi tenner på hverandre, du er usnobbete og sporty nok til å like et aktivt og enkelt liv i naturen til alle årstider. Altså f. eks. følge meg uproblematisk på en ganske alminelig skitur. Du er lavere enn mine en-åttitre, og spenstig i bevegelsene. Tror du er glad i å danse, og du driver kanskje med yoga?

Jeg er en passelig aktiv kar, reiser en del,184 høy, passe god form og slank og smidig. Glad i små akustiske instrumenter og minst mulig unødvendig teknologi. Far til to, og bestefar til en artig liten kar på tre år.
Jeg røyker eller snuser ikke, spiser stort sett sunn kost og drikker alkohol med måte, men er slett ingen asket - og jeg lever et aktivt og spennende liv.
Er nå for eksempel langt inne på sørligste del av Finnmarksvidda for å hjelpe til med vintergjeting av rein. Dette er en ferie som pensjonist etter blant annet å hatt naturvern forhold til reindrift som jobb tidligere.


Kanskje vi kan lære mye av hverandre.? Og gi hverandre ekte kjærlighet som det virkelig bruser av !!!!

Geografisk avstand trenger ikke være et absolutt hinder, jeg leier der jeg bor under rett under høye fjell i Setesdal..Og kan kanskje være flyttbar om noe virkelig fantastisk trekker meg vekk fra mitt nye bosted.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse