Fjelltreffen

Dame av hel ved søker ditto mann!

Kvinne, 40 år, Akershus, 10. februar 2019

Ikke ovversakende liker også jeg å være i ute og trives med med ski og fotturer på hytta på fjellet eller på smultronstället med bading ved sjøen. Hytte-til hytte i fjellet må naturligvis også med, Norge er et fantastisk ferieland!

Jeg søker mann som er nysgjerrig på livet og de opplevelsene det har å by på. En som liker lange (eller korte) søndagsturer i marka (eller til fjells) eller kveldstur etter å ha laget middag sammen... eller kanskje vi bare blei på sofaen? En som synes at opplevelser både i hverdagen og de litt større er viktige! Fint om du ikke bor altfor langt unna, gjør det hele mere gjennomførbart i en travel hverdag

Jeg har gjort unna min del av studietilværelsen og har en jobb jeg trives godt med. Har rukket å bli 40, bor i Bærum og har (foreløpig) ingen barn. Omtenksom, bein i nesa, jordnær og er lite selvhøytidelig. Jeg liker å reflektere over stort og smått. Glad i smaker og liker godt å lage mat. Men som med fjelltur og alt annet så er det best å være to. Det er fint med variasjon også, så både storby, solbading på søreuropeiske strender, ruslende på museum, lyttende på konsert eller på pub kan være fint. Trene og bruke kroppen er bra, å bli sliten føles godt. Liker et aktivt liv, men er ingen fantast. Rolige kvelder i heimen er også viktig, det trenger ikke alltid skje så mye. Setter pris på gode venner og familie; de nære ting i livet.

Om du har lest så langt, synes jeg du skal skrive noen ord og fortelle litt om deg selv :)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse