Fjelltreffen

Vårtur på Hardangervidda?

Kvinne, 66 år, Hordaland, 8. februar 2019

Hei ukjente turvenn! Jeg er en kjekk, modig og passe sprek dame med mye erfaring fra lange fotturer. Jeg ble dessverre ikke født med ski på beina, men det hindrer meg likevel ikke i å ha et ønske om en skitur fra hytte til hytte på Hardangervidda noen dager i mars/april. Jeg hadde en slik tur for noen år siden. Det gikk veldig bra, og frister til gjentagelse. Som du forstår så trenger jeg følge på turen. Håper at en hyggelig mann med ski melder seg her. Du må ikke ha forventninger om at etappene skal gjøres på kortest mulig tid, heller se poenget i å nyte turen. Når turen skal gjennomføres kommer litt an på vær og føre, men jeg er fleksibel. Hvor turen skal gå finner vi selvsagt ut i fellesskap. Venter i spenning på om det dukker opp en kjekk mann her!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse