Fjelltreffen

I hjertet av Jotunheimen.

Mann, 70 år, Hordaland, 8. februar 2019

Hei !--på nettopp deg :-)
Jeg søker først og fremst en turvenninne. Skjer det mere mellom oss, vil tiden vise oss dette.Søker deg for fellesskap og trygghet.Uten tobakk og meget moderat med alkohol.
Iår har jeg tenkt - i slutten av juli mnd. f.o.m. 27/7-19, å ta turen fra Fondsbu >> Gjendesheim,- "I hjertet av Jotunheimen".Jeg er 70 år , ung og sprek og søker en person, i sånn passende alder mellom 40 0g 70 år.Er alm, god og sprek og kan gå de mest vanlige turløyper. Denne turen ligger i denne gata....Er en "gladgutt", utadvendt, men kan tie, ingen stress på turen, nyte stanse undres, kun opptatt av å nå dagens turmål. Snakker om det meste.Er syngende og spillende på gitar .Countrygospel , bluegrass og lign,genrer liker jeg godt. Bor i Bergen men ønsker kontakt/ turfølge fra hele landet. Er billøs , så fint om du har bil.
Er jeg heldig , så får jeg et godt svar fra nettopp deg.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse