Fjelltreffen

Er du «huldra» som kan bergta meg

Mann, 60-64 år, Buskerud, 10. januar 2019

Hvem er du?
Leter etter deg som er en slank, flott og sprek jente, og som kan bergta meg. Hvis det klaffer må du ønske å bli min kjæreste, dele turer i skog og fjell, trening, dans, samtaler, kos og mye mer.
Som meg bor du på Østlandet og er fleksibel når det gjelder geografisk avstand.
Du må like å være ute i naturen, og spesielt i fjellet til alle årstider. Men også kos foran peisen med god mat og drikke, eller en tur i inn- og utland i ny og ne vil stå på programmet. Kort sagt det vi sammen har lyst til å gjøre.
Ellers er det viktig at du kan dele flere av mine trenings- og friluftsinteresser. Liker veldig godt å danse. Håper du også gjør det.
Du må ha orden i livet ditt, og være til å stole på. Viktig at du ønsker et seriøst forhold med den rette, og har tid til en kjæreste. Du må være snill og omsorgsfull, være ungdommelig, og ha humor. Det ble jammen mange krav, men ikke la deg skremme.

Hvem er jeg?
Mange karakteriserer meg som en ungdommelig, slank og kjekk mann i god form. Jeg sykler, går på ski, jogger, går i fjellet og har også andre hobbyer.
Har alltid likt utfordringer, og går all in for det jeg driver med.
Er veldig omsorgsfull og snill, og har orden i «sysakene». Har for øvrig en meningsfull hverdag med jobbing, aktiviteter og hobbyer.
Setter veldig pris på nærhet og kos og har mye å gi den rette. Er lojal og til å stole på.
Har blant annet akademisk bakgrunn, men er også praktisk anlagt. Ordner hus og matlaging på strak hånd, og har forøvrig et bredt spekter å spille på.
Ikke nøl, men da kontakt da vel. Den som intet våger intet vinner.
Skriv litt om hvem du er, og legg ved et bilde så kan vi utveksle.
Kanskje vi som en start treffes over en kaffekopp.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse