Fjelltreffen

Leter etter mann for seriøst forhold

Kvinne, 39 år, Trøndelag, 10. januar 2019

Dame, 38 år, Sør Trønderlag 10 januar

Jeg er en dame som leter etter en mann for seriøst forhold. Savner noen å gå på tur i skog og mark sammen med. Jeg går i grunnen veldig lite på tur. Har ikke hatt noen å gå med. Det har vært noen turer med ei venninne men det er sjeldent. Jeg er med i Norsk Folkehjelp og Røde kors og er ellers glad i å være sammen med venner, og jeg går gjerne en tur på kino eller på byen. Har familie i Trondheim og jeg jobber på Fretex. Jeg er snill og trofast. Litt om meg selv. Jeg er 165 cm høy. Blondt halvlangt hår. Normalt utseende. Jeg bor i en liten leilighet i Trondheim. Jeg liker å trene og jeg liker også å klatre, og løper orientering om sommeren. Om vinteren liker jeg å gå på ski. Jeg er glad i Afrika og har mange venner der. Jeg lengter etter en kjæreste.

Du er mellom 30 og 45 år gammel, og er ferdig med tidligere forhold, men du må gjerne ha barn. Du må være til å stole på. Du må bo i Trondheim eller i nærheten av byen.

Ta kontakt da vel!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.