Fjelltreffen

Turvenninne til hverdag, helg og ferie søkes

Mann, 55-59 år, Vestfold, 4. januar 2019

Med mine 173 cm. m.o.h. søker jeg en turvenninne i "nærområdet". Velger å starte der, så får tiden eventuelt vise ….
Søker en som liker de små kveldsturene men også de lengre, kanskje litt mer krevende. Som er villig til å ofre en liten skvett med svette for å nå dagens mål.
Som person er jeg nok det man betegner som et følelsesmenneske. Dette gjenspeiler seg nok veldig i hvordan jeg opplever naturen.
Være nysgjerrig, like de gode samtalene ser jeg som gode og viktige egenskaper. Det å være litt undrende og ha et åpent sinn.
Jeg liker å reise/utforske nye plasser. Å ha en og planlegge/gjøre dette sammen med hadde vært utrolig fint. Jobbe for gode minner.
For å kalle en spade for en spade, så handler det om å finne et menneske som står en nærmere (helst nærmest) enn resten av flokken.
Tror jeg stort sett er rimelig grei å ha med å gjøre. Trives med veldig mye og kan være skikkelig nysgjerrig. Noe livet mitt også bærer preg av.
Mine tanker er voksne, men det er nok mye barn i meg også.
Men jeg er antagelig også som menn flest …. kan sikkert være en medvirkende årsak til nye grå hår i hodet på en kvinne :D
Sånn helt til slutt. Jeg er opptatt av fysisk vedlikehold og tar gjerne utfordringer. Hadde vært fint om du også var litt skrudd sammen på den måten. Ha noen faste aktiviteter, kunne ta noen utfordringer …. sammen hadde vært perfekt :)
Så får vi se om du dukker opp da :)

Like barn leker best... liker å tro at det er slik om ikke annet :)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse