Fjelltreffen

Brev til julenissen

Mann, 45-49 år, Trøndelag, 6. desember 2018

Plutselig var det adventstid, nysnøen ligger som et silkemykt teppe over landskapet og julegrana skinner nytent i byen. I vinduet henger adventsstjerna og naboen har pyntet verandaen med lys. Mørketiden trenger ikke være så ille!

Jula nærmer seg, men det er lenge siden jeg har skrevet til julenissen. Vanligvis har jeg følt meg som nissen der jeg nedlesset i ymse bæreposer har utført mine og andres oppdrag for å komme i mål til jul. Denne jula blir ikke slik.

Noen sier: Vis meg ditt kjøleskap og jeg skal si deg hvem du er. Jeg tror kanskje boden avslører meg mye mer enn hva kjøleskapet gjør. I boden finnes fjellski, felleski, toppturski, slalomski, pulk, sykkel, sykkelhenger, kajakk, kano, stegjern, isøks, telt til småturer, telt til lengre turer, truger, soveposer, hengekøye, ymse ullklær, skismøring, verktøy, ryggsekker, fjellsko, joggesko, fotballsko. Hvis en leter godt finnes det også en findress og finsko blant goretex og anorakker.

Det jeg ikke finner i boden er deg! Den søte, snille turglade jenta jeg vil dra på tur med, høyt og lavt, kort og langt. Og som vil ligge i armkroken foran peisen og mimre over turene som var og kanskje planlegge turene som kommer.

Hvem er så jeg bortsett fra en som har boden full? Jeg er en gutt i mannekropp, glad i å holde meg i form, trives i gode venners selskap, fortrekker kino og en koselig pub/bar/kafe fremfor å drive sidelengs mellom nattklubber, er snill og omsorgsfull, handy og initiativrik. Av andre blir jeg beskrevet som en blid, trivelig fyr som er til å stole på, men som ikke liker å være i rampelyset. Er bygutt, men trives godt utenfor byen, gjerne på ei hytte, i en båt, på et fjell, i en skog.

Det hadde vært utrolig trivelig å høre fra akkurat deg! Uansett håper jeg du får en flott førjulstid og ei koselig jul!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse