Fjelltreffen

Juleønske

Kvinne, 62 år, Vestfold, 3. desember 2018

Jeg ønsker meg en kjæreste til jul. Jeg vet at dette er et ønske det ikke er enkelt å oppfylle.
Men i alle fall; ikke la deg skremme. I første omgang søker jeg en tur kamerat og venn som kanskje har noen felles interesser med meg?
Det hadde vært fint å møte en som også liker turer i skog og mark og gjerne også på fjellet, om anledningen byr seg. En som også liker aktive ferier, skiturer om vinteren og som kanskje også er glad i musikk og kultur? Dersom du også er samfunnsengasjert så er det ikke noe minus.
Den som søker deg er en, for alderen, ganske sprek dame som er i full jobb og har voksne barn og barnebarn i nærheten. Dersom vi skal ha mulighet for å utvikle noe mer enn bare vennskap så er det nok viktig at du bor ikke altfor langt unna. Kanskje i Vestfold, Telemark, Buskerud eller Østfold?
Det er viktig for meg å finne tonen sammen; at vi er på samme bølgelengde og har noe å snakke om. Jeg liker også veldig gjerne å bli utfordret og overrasket.
Hilsen Vestfold dame

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse