Fjelltreffen

Turvenn og mulighet for noe mer...

Mann, 57 år, Hordaland, 2. desember 2018

Tenkt over hvor kjekt det kan være å planlegge felles turer, ferier, hverdager? Jeg er tilhenger av det. Derfor søker jeg en kvinne, som ikke er eldre enn meg, og som har samme tilnærming til livet. Jeg søker i første omgang en som vil være med på tur, innenlands eller utenlands, men hvem vet hva det kan bli til. Du bør ha tur- og treningstøy tilgjengelig. Det er et must. Det er heller ingen ulempe om du kan pakke sekken selv. Er du sikker på deg selv, lett på foten, forutsigbar, humørfylt, og kan se på deg selv med et skråblikk, så er det viktige kvaliteter. Kjekt også om du er velutdannet, og har en jobb du trives med.

Stive krav? Jeg synes ikke det. Du treffer lignende ferdigheter hos meg. Selv er jeg livsglad og positiv, og har en rekke interesser utover å ha et givende arbeid.

Fint og praktisk om du bor i Hordaland eller de nærmest liggende vestlandsfylkene. Det gjør det litt lettere å treffes.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse