Slik får du Fjell og Vidde

Er du medlem i Den Norske Turistforening får du Fjell og Vidde tilsendt i posten som en del av medlemskapet. Bladet legges også ut digitalt på Min Side på dnt.no. Her kan du også reservere deg mot å få bladet på papir.

Les Fjell og Vidde digitalt

På Min side finner du siste utgivelse og alle utgaver fra 2005. På dnt.no/fjellogvidde legger vi også jenvlig ut artikler, tips, tester og nyheter fra utgavene. Du vil også finne mye stoff fra bladet på ut.no/inspirasjon.

Annonsere?

Vi er Norges største friluftsmagasin – Du treffer over 400 000 lesere ved å annonsere hos oss! ​​​​​​​Last ned vår medieplan ​​​​​​​og finn mer informasjon her.

Nedbrytbar biofilm

De gangene vi er nødt til å pakke inn bladet i plast på grunn av utsendelse av turprogrammer fra foreningene, benytter vi nedbrytbar bioflm som kan kastes sammen med matavfallet.

Årboka

Hvert år gir DNT også ut en egen årbok. På Min side finner du siste utgivelser fra 2008. Medlemmene får denne også tilsendt i posten (medio november). Hvis du kun ønsker å lese den på nett, går du inn og endrer innstillingene på Min Side under dnt.no

Når kommer bladet?

Fjell og Vidde kommer ut 6 ganger i året og leveres i postkassen til samtlige medlemmer (ett per husstand). Du kan forvente å få Fjell og Vidde:

• nr. 1 ca. 10. februar
  • nr. 2 ca. 15. april