Fjell og Vidde er DNTs medlemsblad og landets største friluftsmagasin.

I Fjell og Vidde kan du lese om og bli inspirert til et aktivt og allsidig friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet er landets største friluftsmagasin med et opplag på 193 000. Det er også det mest leste friluftsbladet i Norge, med nærmere 400 000 lesere. Redaksjonen har som mål å sette dagsorden gjennom saklig, uavhengig og kritisk journalistikk.

Slik får du Fjell og Vidde

Er du medlem i Den Norske Turistforening får du Fjell og Vidde tilsendt i posten som en del av medlemskapet. Er du ikke medlem, kan du kjøpe det i utvalgte Narvesen-kiosker over hele landet. Bladet koster 69 kroner i løssalg.

Les Fjell og Vidde digitalt

På Min side finner du siste utgivelse og alle utgaver fra 2005. På dnt.no/fjellogvidde legger vi også jenvlig ut artikler, tips, tester og nyheter fra utgavene.

Fossilfri plast

Plasten som Fjell og Vidde pakkes inn i, er fra og med 2018 plantebasert og fossilfri. Skal det ikke sendes vedlegg med bladet, blir det ikke plastet.

Annonsere?

Vi er Norges største friluftsmagasin – Du treffer 400 000 lesere ved å annonsere hos oss! ​​​​​​​Last ned vår medieplan ​​​​​​​og finn mer informasjon her.

Årboka

Hvert år gir DNT også ut en egen årbok. På Min side finner du siste utgivelser fra 2008. Medlemmene får denne også tilsendt i posten (medio november).

Når kommer bladet?

Fjell og Vidde kommer ut 6 ganger i året og leveres i postkassen til samtlige medlemmer (ett per husstand). Du kan forvente å få Fjell og Vidde:

• nr. 1 ca. 10. februar
  • nr. 2 ca. 15. april
  • nr. 3 ca. 09. juni
  • nr. 4 ca. 28. juli
  • nr. 5 ca. 15. september
  • nr. 6 ca. 01. desember
"Hos oss finner du inspirasjon til turer, og møter mennesker som har funnet veien ut." Helle Andresen, redaktør