Topp 7 i Bymarka utenfor Trondheim.

Om Trondhjems Turistforening

TOPP7 arrangeres av Trondhjems Turistforening (TT). TT er Midt-Norges største friluftsorganisasjon med over 22 000 medlemmer. Foreningens kjerneområder er Trollheimen og Sylan. TT driver 18 turisthytter, 6 av disse er betjente. Årlig har disse hyttene besøk av mer enn 25 000 fjellvandrere.

Publisert: 18. juli 2023
Om DNT

Trondhjems Turistforening har butikk (Turbutikken) og foreningslokaler i Sandgt. 30 i Trondheim. Her kan du kjøpe kart og friluftsprodukter til medlemspris.

Administrasjonen i TT består i dag av 13 personer. Den viktigste ressursen i TT er likevel de om lag 200 ressurspersonene som har tillitsverv i styre, råd, komiteer og alle de som på dugnadbasis er tilsyn på hytter, turledere på turer, vedlike-holder hytter, merker stier for å nevne noe. Totalt legges det ned over 40 000 timer med frivillig, ikke betalt arbeid hvert år.

I tillegg til å drive ordinær turistforeningsdrift har foreningen fire undergrupper. Disse er Barnas Turlag, DNT ung Trøndelag, Fjellsportgruppa og Veteranan. TT har også tre lokallag: Fosen Turlag, Frøya Turlag og Hitra Turlag.

To personer står og veiver med armene på et fjell ved siden av et TOPP7-beachflagg.
Foto: Marius Dalseg
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Generelle vilkår TOPP7
Topp 7 i Bymarka utenfor Trondheim.
Generelle vilkår TOPP7
Informasjon til TOPP7
Topp7
Informasjon til TOPP7