Vil du bli vår friluftspartner?

Vi bor i et eksepsjonelt vakkert, rått og ragget land. Vi vil at alle på Sunnmøre skal få oppleve magien som venter på toppen av et fjell, rundt bålet en skarp høstkveld og på våre sjarmerende hytter på fjellet og langs kysten. Som friluftspartner blir din bedrift en del av eventyret. Nå kan du bli med oss på laget!

Publisert: 17. november 2023
Artikkel

Gjennom over 150 år har Turistforeningen skapt unike opplevelser og minner som varer. 

DNT Sunnmøre har over 7 000 medlemmer, 15 hytter, 1 naust og 1 sjøbu og arrangerer over 100 aktiviteter i året. Vi er den største aktøren innen friluftsliv i regionen, og DNT er blant de organisasjonene i landet med aller best omdømme. Nå søker vi partnere som kan være med oss videre på friluftsreisen. 

Vi står på for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv, hvor vi arrangerer turer og kurs, vedlikeholder stier og drifter hytteanlegg. DNT Sunnmøre er en organiasjon med bred, lokal oppslutning. 

Våre friluftspartnere er viktige for oss og helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å skape unike opplevelser i regionen. Som friluftspartner blir din bedrift tilknyttet en av Norges sterkeste merkevarer. Dere får god synlighet, delta på spennende prosjekter, rabatter på en rekke produkter og tjenester, samt tilbud om fantastiske teambuilding-aktiviteter og mye, mye mer. 

Vi har kategorier hovedsamarbeidspartner, friluftspartner og samarbeidspartner.

Våre eksisterende hovedsamarbeidspartner er Tafjord Kraft. Nå leter vi etter flere som vil være med på laget som hovedsamarbeidspartner eller friluftspartner.

Vi søker de riktige samarbeidspartnerne for langvarig og godt samarbeid. 

Ta kontakt med Linda Flem for en prat: linda.flem@dnt.no

Oversikt over våre eksisterende samarbeidspartnere.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra sommeråpning på Rauhelleren og Solheimstulen på Hardangervidda.
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem