I år må du planlegge ekstra godt

Den betjente hytta Reindalseter i Tafjordfjella åpnes etter planen i slutten av juni. Foto: Marius Dalseg Sætre

Folk lengter etter fjellet og vi lengter etter å ta deg imot! Fra 1. mai åpner DNT-hyttene gradvis opp og enkelte turer gjennomføres. Men den ekstraordinære situasjonen krever at gjester bestiller på forhånd og følger smittevernreglene.

Etter seks uker med stopp i aktivitet og stengte hytter, vender DNT nå sakte tilbake til en ny hverdag. Vi har utarbeidet en instruks for smittevern både på hyttene og på fellesturer. Les mer om hvilke regler som gjelder og hva dere må tenke på her:

Ditt medlemskap betyr mye

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.