DISSE betjente hyttene kan du bo på RUNDT påske

Det kan være utfordrende å få en oversikt over alle de betjente hyttene som har påskeåpent, men frykt ikke: DNT presenterer hytteoversikten påsken 2018!

BREHEIMEN

Nørdstedalseter (DNT Oslo og Omegn)

Et knutepunkt på ruta mellom Jotunheimen og Breheimen. Åpningstider påske: 16/3 - 4/4.

Sota Sæter (DNT Oslo og Omegn)

En 100 år gammel seter og et startsted for turer inn til Breheimen. Fint sted for hele familien. Åpningstider påske: 16/3 - 4/4.

FEMUNDSMARKA

Svukuriset (DNT Oslo og Omegn)

En gammel fjellgard med kort vei til Femunden, Store Svuku og Sverige. Åpningstider påske: 23/3 - 4/4.

HARDANGERVIDDA

Krækkja (DNT Oslo og Omegn)

Den første DNT-hytta på Hardangervidda med mye historie og gamle boplasser. Ligger vakkert til ved vannet Storekrekkja. Barnevennlig. Åpningstider påske: 2/3 - 6/5.

Litlos (DNT Oslo og Omegn)

På kanten til vestlandsnatur i et meget snøsikkert område. Hytta ligger fantastisk til med flotte turmuligheter i alle retninger. Åpningstider påske: 16/3 - 15/4.

Sandhaug (DNT Oslo og Omegn) Nærmere midten på Hardangervidda kommer du nok ikke. Flott utsyn og ruter i alle retninger. Muligheter for fine skiturer. Åpningstider vinter: 16/3 - 15/4.

Haukeliseter Fjellstue (Stavanger Turistforening)

Helårsåpent

Kalhovd Turisthytte (DNT Telemark) Barne- og familievennlig.

Åpningstider påske: 9/3-8/4.

Mogen Turisthytte (DNT Telemark)

Åpningstider i påsken: 23/3 - 3/4.

Mårbu (DNT Drammen og Omegn)

Åpningstider påske: 10/3 - 8/4.

Rauhelleren (DNT Drammen og Omegn)

Åpningstider påske: 10/3 - 8/4.

Gaustadtoppen Turisthytte (DNT Telemark)

Åpningstider vinter: 10/2 - 17/5. Obs: ikke overnatting

LANGSUA (Gausdal Vestfjell)

Liomseter (DNT Oslo og Omegn)

Det betjente midtpunktet blant Langsuas nettverk av selvbetjeningshytter. Ligger vakkert til på setervollen, med masse flotte turmuligheter. Barnevennlig. Åpningstider påske: 16/3 - 2/4.

JOTUNHEIMEN

Fondsbu (DNT Oslo og Omegn) Barne- /familievennlig

Ligger vakkert til ved praktfulle Eidsbugarden og midt i Jotunheimen med ruter og utfordringer på alle nivåer. Falketind og Uranostind er tilgjengelige herfra. Fint sted å ta med barna. Åpningstider vinter: 16/2 - 6/5.

Gjendebu (DNT Oslo og Omegn)DNTs eldste hytte fra 1871 med fantastisk beliggenhet ved Gjende og Bukkelægret. Åpningstider vinter: 16/3 - 2/4.

Gjendesheim (DNT Oslo og Omegn) Tusenvis av fjellvandrere kommer hit hvert år for å gå den berømte Besseggen. Vakkert beliggende ved Gjende. Åpningstider vinter: 17/2 - 02/5. Godt egnet for barnefamilier.

Glitterheim (DNT Oslo og Omegn) Ligger vakker til i den flotte Veodalen, ved foten av Norges nest høyeste fjell, Glittertind, 2452 m.o.h. Egnet for barnefamilier. Åpningstider vinter: 16/3 - 22/4.

Skogadalsbøen (DNT Oslo og Omegn) Idyllisk beliggende i Utladalen, ved foten av Gjertvasstind og Fannaråken. Åpningstider vinter: 16/3 - 2/4.

RONDANE

Bjørnhollia (DNT Oslo og Omegn) Sør i dette fantastiske fjellområdet med høye topper og lune dalfører, ligger et koselig hyttetun og venter på fjellvandrerne. Passer også bra for barnefamilier. Åpningstider påske: 16/3 - 2/4.

Grimsdalshytta (DNT Oslo og Omegn) Fra Grimsdalshytta har du et utrolig skue mot Rondane med de majestetiske toppene. Åpningstider påske: 16/3 - 2/4.

Rondvassbu (DNT Oslo og Omegn) Midtpunkt i Rondane med fristende topper på alle kanter. Prøv Vinjeronden og Rondeslottet på en solskinnsdag! Åpningstider vinter: 2/3 - 2/4.

SKARVHEIMEN

Finsehytta (DNT Oslo og Omegn) Med Hardangerjøkulen og Bergensbanen som nærmeste naboer. Et ypperlig utganspunkt for turer både nordover i Skarvheimen og sørover mot Krekkja.  Åpningstider vinter: 4/3 - 13/5. Kun forhåndsbestilling ved Skarverennet 20.-22. april.

Geiterygghytta (DNT Oslo og Omegn) På toppen av Aurlandsdalen med fjellrev og reinsdyr som turfølge.  Åpningstider vinter: 2/3 - 6/5.

Iungsdalshytta (DNT Oslo og Omegn) Skarvheimens midtpunkt med stølsdrift, fiskevann og høyfjellsnatur. Her er du midt i mellom Jotunheimen og Hardangervidda.  Åpningstider vinter: 2/3 - 15/4.

RYFYLKEHEIANE

Preikestolen fjellstue (Stavanger Turistforening)

Helårsåpent, masse aktiviteter! Flott sted å ta med barna.

TROLLHEIMEN

Gjevilvasshytta (Trondhjems Turistforening)

Passer bra for barnefamilier. Åpningstider påske: 23/3 - 2/4.

Trollheimshytta (Trondhjems Turistforening)

Åpningstider påske: 23/3 - 2/4.

Jøldalshytta (Trondhjems Turistforening)

Passer bra for barnefamilier. Åpningstider påske: 23/3 - 8/4.

SYLAN

Schulzhytta (Trondhjems Turistforening)

Åpningstider påske 23/3 - 2/4.

Nedalshytta (Trondhjems Turistforening)

Åpningstider påske: 23/3 - 2/4.

Storerikvollen (Trondhjems Turistforening)

Åpningstider påske: 16/3 - 8/4.

OSLOMARKA

Kobberhaughytta – den betjente DNT-hytta i Nordmarka

Kobberhaughytta har markas flotteste peisestue, og ligger høyt og fritt med utsikt. Hytta er betjent og har 30 sengeplasser. Dagservering og døgnåpen varmestue med boller og brus. Stedet passer både for selskaper, grupper og enkeltpersoner som vil oppleve en spesiell overnatting i marka. Se priser og åpningstider på http://www.kobberhaughytta.no/  Tlf: 977 08 048

DRAMMENSMARKA

Eiksetra

Åpen frem til 30. juni. Passer godt for barnefamilier.