Turen med det lille ekstra

Yoga, jogging, dugnad eller mat - kurs. Bli med på tematur med DNT.

Yoga på Gaudland

Liker du kombinasjonen av yoga og tur? Enten yoga er nytt for deg eller ikke, bli med på en avstressende helgetur til den idylliske gården Gaudland i Sokndal. Utenom yoga blir det fine dagsturer både lørdag og søndag. Her er det også gode fiskemuligheter og robåt og kano til låns.

DATO: 10.–12. mai
HVOR: Ryfylkeheiane
PRIS: Kr 800/1200,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 543

Yogatur til Olalia

Denne helgen skal vi utforske indre og ytre landskap gjennom yoga og flotte turer i høstlandskapet. Turen går til Olalia hvor mulighetene er gode for å kombinere yoga og turer i fjellet. Vi tilpasser både turer og yoga til den enkeltes nivå. DATO: 22.–24. november

PRIS: Kr 2600/3200,– (medlem/ikke-medlem)
HVOR: Etne- og Saudafjellene
LINK: dnt.no/aktiviteter/864796

Lær å lage mat på Hoemsbu

Velkommen til mathelg på Hoemsbu. Deltakerne får en innføring i hvordan tradisjonsmat og enkel festmat kan tilberedes på hytta, og er selv med på kokkeleringen. Det blir lammelår i kokegrop, sekkjepåse, flatbrødbaking, brenneslesuppe, baking i vedovn og røyking av fisk og flesk.

DATO: 14.–16. juni
HVOR: Romsdalen og Eikedalen
PRIS: Kr 1600/1900,– (medlem/ikke-medlem)

Fjellfloratur i Gjevilvassdalen

Dette er en tur for alle som er glade i fjellplantene våre og har lyst til å lære mer om dem. Fjellgrunnen i Gjevilvassdalen består for en stor del av kalkholdige skiferbergarter og gir opphav til en rik flora.

DATO: 28. juni –30. juni
HVOR: Trollheimen
PRIS: Kr 2070/2820,– (medlem/ikke-medlem)

Dugnad Gullsteinvollen

Lyst til å bidra til at hyttene og rutene til DNT holdes ved like? Bli med Kristiansund og Nordmøre Turistforening på dugnadshelg på Gullsteinvollen. Det vil være oppgaver som beising, vedkløyving, snekring, merking og klopping. Her står trivsel i høysetet, velkommen til en sosial og nyttig helg!

DATO: 3.–5. mai
HVOR: Nordmøre og Fjordruta
NIVÅ: Enkel
LINK: dnt.no/aktiviteter/864595

Joggetur på Hardangervidda

Turen er for løpeglade fjellfolk! Hardangervidda byr på utrolig fint og lettløpt terreng. Vi har lagt opp til en fantastisk fin løpetur på ca. 129 km uten altfor harde motbakker. Vi overnatter på betjente hytter og følger MASSIV IV-ruta.

DATO: 6. –10. juli
HVOR: Hardangervidda
PRIS: Kr 6559,– fra Finse/til Haukeliseter, kr 7896,– fra/til Oslo. Ikke-medlemstillegg kr 750,–
NIVÅ: Ekstra krevende