Sykkelturer

Stisykling i Oslomarka

På to hjul ser du mer på kortere tid, samtidig som du kan nyte landskapet som farer forbi.

Introduksjon til stisykling

Stisykling er virkelig i vinden, og med stadig flere tilrettelagte løyper er det mange gode grunner til å teste turer i kupert terreng. Dette er en introduksjonstur til deg som ikke har prøvd stisykling før. Vi stiller med erfarne turledere, beskyttelsesutstyr og knallgode sykler. Bli med på en fin tur i Sørmarka i Stavanger.

DATO: 30. april
HVOR: Stavanger
PRIS: Kr 400/700,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 813

Terrengsykkeltur på Finnmarksvidda

Finnmarksvidda er som skapt for terrengsykling, og Alta og Omegn Turlag inviterer til en utfordrende tur i spennende terreng. Vi overnatter på Jotka fjellstue, hvor det vil bli mulighet for både god villmarksmiddag og frokost. Tidligere erfaring med sykling i terreng er en fordel.

DATO: 7.–8. sept
HVOR: Finnmarksvidda
PRIS: 0–1130,– (avhenger om du blir med én eller to dager og tar full pakke på fjellstua)

Sykkeltur langs Mjøsa

Bli med på sykkeltur i flott kulturlandskap fra Hamar til Eidsvoll. Lengde ca. 70 km. Hjemturen blir med Skibladner med avgang kl. 15.00. Det er mulig å kjøpe deilig middag om bord.

DATO: 30. juni
HVOR: Hedemarken og Hedmarksvidda
PRIS: Kr 100/200,– (medlem/ikke-medlem) pluss billett og ev. middag på Skibladner

Flere sykkelturer