Vilt og rått!

Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet, tett på naturen.

Padletur til Lyngør fyr

Bli med på en flott padletur i unik skjærgård til Lyngør fyr via Furøya. Her får du oppleve sørlandsidyll på sitt vakreste! Turen arrangeres i samarbeid med Arendal Kajakklubb.

DATO: 16.–18. august
HVOR: Sørlandskysten
PRIS: Kr 265/312,– per natt (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Krevende

Kajakktur Vansjø rundt

DNT Vansjø har 10-årsjubileum og feirer med å padle langs kystlinjen i Vansjø. Vi padler dagsetapper på ca. 20 kilometer til fine steder langs Vansjøs bredder, egnet for telting og hengekøyer.
DATO: 25.–30. juni
HVOR: Østfold
PRIS: Kr 0/695,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Middels

Guvåghytta i Vesterålen

Kystled

Mange av oss drømmer om å våkne på et øde skjær og ta et bad før frokost. Overnatter du på en av kystledhyttene, enten det er et fyr, et naust, en gammel sjøbod eller et nedlagt handelssted, har du muligheten til nettopp det. Gjennom å tilrettelegge for hytter, stier og flere aktiviteter langs kysten, ønsker vi å bidra til å åpne kysten for alle. Mange av DNTs 24 hytter og fyr langs kysten, inngår i Kystled, som til sammen har 90 kystledhytter. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Forbundet Kysten, DNT, Norsk Fyrhistorisk Forening og Friluftsrådenes Landsforbund.

Visste du at mange av våre medlemsforeninger rundt om i Norge tilbyr utleie av kajakk? Eksempler på steder er DNT Drammen og Omegn, Kristiansund og Nordmøre Turistforening, DNT Oslo og Omegn og Luster Turlag. Tilbudet utvides stadig, sjekk med ditt lokale turlag! For å leie kajakker gjennom DNT må du ha våttkort.

Lære å padle?

Hvis du er nybegynner eller utrygg i kajakk, anbefaler vi deg å ta våttkort. Se alle våre padlekurs på DNT.no

Foto: Camilla Kjemperud og Marius Dalseg Sætre