Få nye turvenner

GOD STEMNING: Del en god historie med de andre i gruppa og du får turvenner for livet.

Det er så lett å komme i prat når man er på fjellet. Man kan bare spørre om hvor man har vært på tur og så er man i gang.

Lange sommardagar (25–35 år)

Velkommen til Fjellveko 2019! Turen går i nydelig fjellterreng fra Finse i nord til Lågaros i øst og til Hadlaskard og Veigdalen i vest. Det blir lange dagsetapper, god mat på fine hytter, sosialt og morsomt fellesskap, moderat fare for gnagsår, og høy risiko for kalde bad og nye venner.

DATO: 1.–7.juli
HVOR: Hardangervidda
PRIS: Kr 5240/5940,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 212

Majesteten blant våre heier

En klassisk rundtur i Suldalsheianes indrefilet, med opphold på både Sandsa og Stranddalen. Terrenget veksler fra frodige stølsområder til høyfjellspreg.

SENIORTUR
DATO: 17.–19. september
HVOR: Ryfylkeheiane / Suldalsheiane
PRIS: Kr 1500/1950,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 737

Singel på Preikestolen (35–55år)

Velkommen til en sosial naturopplevelse på eventyrlige Preikestolen fjellstue, akkurat der stien til Preikestolen starter. Er du glad i natur og fjell, får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene.

SINGELTUR
DATO: 11.–13. oktober
HVOR: Ryfylkeheiane
PRIS: Kr 2400/2900,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Middels
TURKODE: 540

Fjellflørt (45–60 år)

Sommer i fjellet med hyggelig selskap og kanskje en liten flørt? På denne turen opplever du vestsiden av Hardangervidda med sin dramatiske natur, kombinert med hyggelig selskap og god mat. Her går du i gammelt kulturlandskap, på flate vider og i stupbratte fjell. Du møter på utallige fjellvann, elver og store fossefall.

SINGELTUR
DATO: 19–21. juli
HVOR: Hardangervidda
PRIS: Kr 2695/3395,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 215
Påmelding for damer
Påmelding for menn

MORGENSTUND: Kaffen smaker ekstra godt til fjells.
MORGENSTUND: Kaffen smaker ekstra godt til fjells. Foto: Andre Marton Pedersen, André Marton Pedersen

Foto: Marius Dalseg Sætre

Finn flere turer her