DNT UNG

SOSIALT: En tur med DNT ung blir garantert sommerens høydepunkt.

De feteste turene og aktivitetene med nye og gamle venner.

Med sykkel og hengekøye gjennom Nordmarka (13–16 år)

Opplev marka på en helt ny måte, og bli med DNT ung på et skikkelig tureventyr! Det er lett å glemme hvor mange muligheter Oslomarka har å tilby syklister, med sitt nettverk av flotte grusveier. Vi satser også på å få til en topptur til utsiktstårnet på Oppkuven, 704 meter over havet.

DATO: 24.–26. juni
HVOR: Oslomarka
PRIS: Kr 500/900,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 12359

Surfecamp på Jærstrendene (16–19 år)

Bli med DNT ung på bølgesurfing på Jærstrendene! Det blir overnatting i campinghytter, og vi gleder oss til masse surfing og god stemning. Du trenger ikke erfaring med surfing for å være med på surfecamp. Surfschool står for instruksjon og utstyr.

DATO: 30. mai–2. juni
HVOR: Ryfylkeheiane
PRIS: Kr 1000/1400,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 411

Klatrekurs naturlig sikring (18–30 år)

Har du klatret i boltede ruter og ønsker å lære og sette dine egne sikringer? Bli med på introkurs i Hemsedal! Vi bor i telt i flotte omgivelser ved Skogshorn.
DATO: 20.–23. juni
HVOR: Hemsedal
PRIS: Kr 2500/2800,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Krevende

Basecamp for ungdom

Ønsker du en ferie sammen med andre ungdommer uten mas fra foreldre og søsken? Da reiser du på camp med DNT ung. Med utgangspunkt i et fast leirsted, arrangeres alt fra klatring, havkajakk og bretur til fotturer, teltliv og sosiale kvelder rundt bålet.

BREHEIMEN (16–19 ÅR)
DATO: 15.–20. juli
PRIS: Medlem kr 3000,– inkl. reise/2320,– uten reise Ikke-medlem: kr 3400,– inkl. reise /2720,– uten reise
NIVÅ: Middels
TURKODE: 12230

FOLGEFONNA (16–20 ÅR)
DATO: 1. juli–5. juli
PRIS: Kr 2500/2900,– (medlem/ikke-medlem)
TURKODE: 533

TROLLHEIMEN (16–22 ÅR)
DATO: 1.–5. august
PRIS: Kr 3500/4250,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Krevende

DNT ung er en av Norges største ungdomsorganisasjoner med over 43 000 medlemmer mellom 13 og 26 år. DNT ung tilbyr friluftsaktivitet og -utdanning over hele landet. Som medlem av DNT ung kan du være med på alt fra hytte til hytte-turer, BaseCamper, padling, klatring, spillkvelder, kitekurs og mye, mye mer. Bli med oss ut, da vel!

Et kurs for deg?

Drømmer du om å slite deg opp på en topp for å stå ned i hvitt pudder? Eller ønsker du mer turkunnskap? Vi får deg dit! DNT har over 500 ulike kurs og er den største arrangøren av friluftskurs i Norge.

Bli med på:

• Brekurs