Familien på tur

VERDENS STØRSTE LEKELAND: Å bruke naturen som lekeplass gir mestringsfølelse og gode minner for liten og stor. Foto: Marius Dalseg Sætre

Barn på tur er glade barn – og særlig sammen med nye venner!

Familiecamp på Storerikvollen

Vi inviterer til fem dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien på idylliske Storerikvollen. Hytta ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier.
DATO: 8.–12. juli (Alternativ 2. - 4. august.)
HVOR: Sylan
PRIS: 0–3 år: Gratis. 4–12 år Kr 300/435,–/døgn (medlem/ikke-medlem) 13–26 år: Kr 505/735,–/døgn (medlem/ikke-medlem) Voksen: Kr 860/1235,–/døgn (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Middels

Liomseter med besteforeldre (6–12 år)

Liomseter ligger i overgangen mellom lun fjellbjørkeskog og det åpne snaufjellet, og kan by på deilig lokalprodusert mat. Her kan barn og besteforeldre ha kvalitetstid sammen, med god tid til turer i nærfjellet og leking rundt den koselige hytta.
DATO: 24.–27. juni
HVOR: Langsua
PRIS: Barn: Kr 2365/2715,– (medlem/ikke-medlem) Voksne: Kr 3985/4685,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Enkel
TURKODE: 12379

Småbarnstur til Gjendebu (for barn opp til 6 år)

Vi fyller dagene med turer tilpasset små føtter, finner fine leirplasser, bader, har eventyrstund og finner på mange morsomme aktiviteter. Gjendebu er et bilfritt og mobilfritt sted – her kan alle senke skuldrene.

DATO: 1.–5. juli
HVOR: Jotunheimen
PRIS: Barn: Kr 2997/3347,– (medlem/ikke-medlem) Voksne: Kr 5130/5830,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Enkel
TURKODE: 12382

Gjendebu ligger vakkert til i enden av Gjendevatn, med stor tumleplass for barna. Foto: Trond Kristian Kalstø
Tur er moro, enten den går til hundremeterskogen bak huset, til sjøen eller fjellet. Foto: Marius Dalseg Sætre

Barnas Turlag

Over 230 Barnas Turlag landet rundt sørger for at familier og barn mellom 0 og 12 år har et sosialt møtested og arena i nærmiljøet for å erfare, mestre og lære om natur, tur og friluftsliv. Vi lover moro for små og store med lavvo-, telt- og hytteturer, fisking, klatring, friluftsskoler, dagsturer, søndagsturer, turhelger og familiecamper.

DNT Skolefri

Er du mellom 8 og 15 år, digger å være ute og har lyst på en ferie uten foreldrene dine? Bli med på friluftsskole, ferieleir eller NewtonCamp i sommer.

Friluftsskole: Et ferietilbud i nærmiljøet på dagtid. Målet er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv.

Ferieleir: Dette er et leirtilbud over flere dager med overnatting. Opplev padling, topptur, klatring, riding etc, avhengig av hvor i landet du er.

NewtonCamp: Gjennom lek, opplevelser og læring ute i naturen får barn og unge et innblikk i naturfag, matematikk og teknologi. Går over fire–fem dager, som regel med overnatting.

Turboleir på Åkersetra (9-11 år)

Vi ønsker deg velkommen til å bli med oss i fem dager uten foreldre på Åkersætra på Hedmarksvidda. Vi padler i kano, lager mat på bål, bader, fisker og har det gøy.
DATO: 1.–5. juli
HVOR: Hedmarken og Hedmarksvidda
PRIS: Kr 2000/2300,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Middels