Familien på tur

VERDENS STØRSTE LEKELAND: Å bruke naturen som lekeplass gir mestringsfølelse og gode minner for liten og stor.
VERDENS STØRSTE LEKELAND: Å bruke naturen som lekeplass gir mestringsfølelse og gode minner for liten og stor. Foto: Marius Dalseg Sætre

Barn på tur er glade barn – og særlig sammen med nye venner!

Familiecamp på Storerikvollen

Vi inviterer til fem dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien på idylliske Storerikvollen. Hytta ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier.
DATO: 8.–12. juli (Alternativ 2. - 4. august.)
HVOR: Sylan
PRIS: 0–3 år: Gratis. 4–12 år Kr 300/435,–/døgn (medlem/ikke-medlem) 13–26 år: Kr 505/735,–/døgn (medlem/ikke-medlem) Voksen: Kr 860/1235,–/døgn (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Middels

Liomseter med besteforeldre (6–12 år)

Liomseter ligger i overgangen mellom lun fjellbjørkeskog og det åpne snaufjellet, og kan by på deilig lokalprodusert mat. Her kan barn og besteforeldre ha kvalitetstid sammen, med god tid til turer i nærfjellet og leking rundt den koselige hytta.
DATO: 24.–27. juni
HVOR: Langsua
PRIS: Barn: Kr 2365/2715,– (medlem/ikke-medlem) Voksne: Kr 3985/4685,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Enkel
TURKODE: 12379

Småbarnstur til Gjendebu (for barn opp til 6 år)

Vi fyller dagene med turer tilpasset små føtter, finner fine leirplasser, bader, har eventyrstund og finner på mange morsomme aktiviteter. Gjendebu er et bilfritt og mobilfritt sted – her kan alle senke skuldrene.

DATO: 1.–5. juli
HVOR: Jotunheimen
PRIS: Barn: Kr 2997/3347,– (medlem/ikke-medlem) Voksne: Kr 5130/5830,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Enkel
TURKODE: 12382


Gjendebu ligger vakkert til i enden av Gjendevatn, med stor tumleplass for barna.
Gjendebu ligger vakkert til i enden av Gjendevatn, med stor tumleplass for barna. Foto: Trond Kristian Kalstø
Tur er moro, enten den går til hundremeterskogen bak huset, til sjøen eller fjellet.
Tur er moro, enten den går til hundremeterskogen bak huset, til sjøen eller fjellet. Foto: Marius Dalseg Sætre

Barnas Turlag

Over 230 Barnas Turlag landet rundt sørger for at familier og barn mellom 0 og 12 år har et sosialt møtested og arena i nærmiljøet for å erfare, mestre og lære om natur, tur og friluftsliv. Vi lover moro for små og store med lavvo-, telt- og hytteturer, fisking, klatring, friluftsskoler, dagsturer, søndagsturer, turhelger og familiecamper. 

DNT Skolefri

Er du mellom 8 og 15 år, digger å være ute og har lyst på en ferie uten foreldrene dine? Bli med på friluftsskole, ferieleir eller NewtonCamp i sommer.

Friluftsskole: Et ferietilbud i nærmiljøet på dagtid. Målet er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv.

Ferieleir: Dette er et leirtilbud over flere dager med overnatting. Opplev padling, topptur, klatring, riding etc, avhengig av hvor i landet du er.

NewtonCamp: Gjennom lek, opplevelser og læring ute i naturen får barn og unge et innblikk i naturfag, matematikk og teknologi. Går over fire–fem dager, som regel med overnatting. 

Turboleir på Åkersetra (9-11 år)

Vi ønsker deg velkommen til å bli med oss i fem dager uten foreldre på Åkersætra på Hedmarksvidda. Vi padler i kano, lager mat på bål, bader, fisker og har det gøy.
DATO: 1.–5. juli
HVOR: Hedmarken og Hedmarksvidda
PRIS: Kr 2000/2300,– (medlem/ikke-medlem)
NIVÅ: Middels
Finn flere turer her