Spør DNT-dagen: Få svar på alt du lurer på om turen!

Den 20. juni vil det være mulig å stille spørsmål og få svar fra ekspertene direkte i sosiale medier.
Den 20. juni vil det være mulig å stille spørsmål og få svar fra ekspertene direkte i sosiale medier. Foto: Marius Dalseg Sætre

Det nærmer seg sommerferie, og DNT får en mengde henvendelser fra folk som lengter til fjells om hva, hvordan og når. Tirsdag 20. juni inviterer DNT deg til å stille dine spørsmål direkte til ekspertene.

Året i DNT-sammenheng er delt inn i sesonger. Den 24 Juni "åpner" vi fjellet for sommeren. Da er matlager fylt opp, senger er redd, stier er merket, og broer er lagt ut. Juni er høysesong for å planlegge sommerturen, og DNT får massevis av henvendelser hver eneste dag fra nordmenn og utlendinger som vil til fjells.  

Over halvparten ønsker seg turinspirasjon 

- En fersk undersøkelse utført av TNS gallup for DNT viser at 1 av 4 nordmenn skal følge en merket sti i fjellet i sommer. Ytterligere 30 prosent sier de vurderer å gjøre det. Det vil si at over halvparten av alle nordmenn ønsker seg turinspirasjon og har spørsmål om ruter, hytter og fjellturer, sier Nils Øveraas, generalsekretær i DNT. 

Dette tar vi på alvor, og derfor arrangerer vi «Spør DNT-dagen» 20. juni. Da kan du stille spørsmål og få svar fra ekspertene direkte i sosiale medier. 

Send inn spørsmålet ditt 

20. juni klokken 12.00 sitter våre tureksperter klare til å ta imot dine spørsmål direkte i et Facebook-LIVE arrangement på DNTs Facebookside. Har du spørsmål om hvordan du skal pakke sekken, hva du bør ha med deg, hvilke hytter som har mobildekning eller trenger du rett og slett turtips?  

Send inn dine spørsmål allerede i dag, så er det enda større sjanse for å få svar. Legges inn under posten om Spør-DNT-dagen påDen Norske Turistforenings facebookside.  ​​​​​​​

Vi kan love en nyttig, inspirerende og opplysende prat om fjell, turer og alt man kan huske på!

Trollheimen, fellestur "Trekanten" med Trondhjems Turistforening, ruta Gjevilvasshytta - Trollheimshytta.
Trollheimen, fellestur "Trekanten" med Trondhjems Turistforening, ruta Gjevilvasshytta - Trollheimshytta. Foto: Marit Tulluan, DNTs fotokonkurranse

Annonse