Julegaver i siste liten

Gi vekk en tur med deg selv som følge!
Gi vekk en tur med deg selv som følge! Foto: Marius Dalseg Sætre

Er du tom for julegaveideer? Har du lyst til å gi noe som varmer litt ekstra? DNT har tipsene til gaver med mening som gleder både giver og mottaker. 

Gi bort en hyttetur og en kopp kakao 
Inviter til hyttetur med deilig hjemmelaget kakao. Hvor stor gaven er kan du justere selv: Du kan legge opp til en dagstur, overnatte eller ta en hel helg på tur. Og hytter er det nok av, DNT har nesten 550 små og store hytter over hele landet. Glem ikke at det aller beste er å dele denne opplevelsen med andre. Turforslag finner du på ut.no.
Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Gi bort et medlemskap 
Et medlemskap i DNT varer lenge og kan brukes så mye man vil. I tillegg til flotte naturopplevelser gir medlemskapet rabatt på overnatting på DNTs hytter, mulighet for å være med på turer, kurs og andre aktiviteter, samt en rekke andre fordeler. I tillegg er du med å støtte arbeidet med å merke stier, vedlikeholde hytter og kviste løyper så vi kan ferdes trygt i fjellet. 

Lenke til gavemedlemsskap - NB: Du får desverre ikke tilsendt gavemedlemsskapet før jul om du bestiller nå, men det er jo fullt mulig å lage et fint kort med naturmotiv og skrive at medlemsskortet kommer etter jul. Eller du kan bruke gavekortet vi har laget. Bare print og brett, og vipps så har du en julegave :)

Foto: Hallgrim Rogn


Gi bort et kurs 
Det er aldri for seint å lære noe nytt. Kanskje kan du gi noen en ny hobby og et minne for livet. Hvorfor ikke gi bort et klatrekurs, toppturkurs, kart- og kompasskurs eller noe annet moro. Du finner mange spennende kurs på dnt.no

Gi bort en opplevelse

Ta med deg noen du liker på DNT-festen i Oslo Spektrum 19. januar! Arrangementet markerer DNTs 150 årsjubileum i 2018, og byr på mange flotte artister og kjente navn. Anne Lindmo, Odd Nordstoga og Nils Petter Molvær for å nevne noen. Billetter kjøper du her. 

Foto: Marius Dalseg Sætre


Gi bort en treretters middag 
Å spise ute er moro! Hvorfor ikke ønske seg en skikkelig god og hjemmelaget middag ute i det fri? Å spise middag rundt bålet er ekstra koselig, eller hva med å gi bort en treretters middag på en av de mange betjente DNT-hyttene? Turen før og etter måltidet er selvsagt også en del av gaven. 

Foto: Sindre Thoresen LønnesGi bort en tur 
Har du har lyst til å gi bort en sprek, spennende, men likevel trygg gave? Mange drømmer om å gå en lengre tur i fjellet, men flere er usikre på om de tør å sette av gårde på egenhånd. Kanskje kan drømmen om hvite vidder bli til virkelighet gjennom din gave. Gi bort en fellestur med  turleder. Her finner du en oversikt over alle fellesturene til DNT.


Foto: Elin Hansson

Gi bort inspirasjon

2018 er året DNT fyller 150 år. Vi jubilerer med en bok om 12 ukjente turperler områder og turstier som få har tråkket før. Boka er rettet mot alle som liker å gå i fjellet, men som vil se mangfoldet og finne nye turmål. "Kunsten å vandre" kan du kjøpe her.


Gi bort en lærebok i friluftsliv

Er du stø på å overnatte i naturen, tenne bål eller hvordan du beveger deg trygt på is? Eller ønsker du tips til hvordan du best får fisk? Denne boka gir deg en innføring i utvalgte temaer som du vil ha god bruk for når du skal ut på tur, slik at du kan utøve friluftsliv på en trygg og god måte. Boka kan du blant annet kjøpe i DNTs nettbutikk

Skrevet av Mari Stephansen 15. desember 2017