Ti tips som gir mer energi i hverdagen

Naturopplevelsene venter på deg!

Heia deg! har som mål å få flere voksne og barn i aktivitet sammen. Bak kampanjen står Aktivitetsalliansen - syv velkjente organisasjoner og virksomheter innen fysisk aktivitet, sunn livsstil og forebyggende helse.

HEIA DEG - sier sju store aktører innen forebyggende helse. I et massivt fellesløft har Gjensidigestiftelsen, Den Norske Turistforening, Skiforeningen, Syklistenes Landsforening, Virke Trening, Sportsbransjen og Grete Roede alliert seg for å fremme nordmenns helse. Det historiske samarbeidet mellom sentrale aktører innen turgåing, ski, sykling, treningssenter, kosthold og sportsutstyr har fått navnet Aktivitetsalliansen. Nå vil de påvirke både politikerne og det norske folk til et litt sunnere, litt mer aktivt liv, gjennom kampanjen Heia deg!