Rock'n roll for de yngste

Reverock er spekket med flotte konserter og morsomme aktiviteter for barna. Kanskje møter du Turbo fjellrev også?
Reverock er spekket med flotte konserter og morsomme aktiviteter for barna. Kanskje møter du Turbo fjellrev også? Foto: Kari Merete Horne

Søndag 9. september er det igjen duket for Reverock. Legg søndagsturen til Sæteren Gård i Bærum og bli med på høstens store barnemusikkfestival.

Barnas Turlag og Lyriaka har i år igjen sørget for et program fyllt opp med flotte konserter, morsomme musikkverksteder og tøffe aktiviteter.

Her er noe av det du kan oppleve på Reverock søndag 9. september:

Lyriaka på sirkus

Lyriaka møter de sleipe Mikkel & reverockerne i et musikalsk drama. Klovnen Klaus Klovnar på sirkus Lakris har mistet evnen til å le og gråte. Sirkusdirektør Borgido (Asgeir Borgemoen) utlyser derfor en konkurranse om å få klovnen til å le og gråte igjen. Tekstene må skrives av barn. Under den avsluttende konserten på Reverock står de to finalistene Lyriaka og Mikkel & reverockerne mot hverandre.

Silje Sirnes Winje - med reinsdyr

Silje Sirnes Winje er et kjent og kjært TV-fjes for de fleste barn og småbarnsforeldre, og nå kommer hun på besøk i Bærumsmarka og til Reverock. Hun har også med seg reinsdyret sitt.

Familieforestillingen "Stubbefolket

På egen "scene" får barn og voksne ta del i  Stubbefolkets verden der det også lever huldre, vetter og troll. De har 25 timer i døgnet og i den 25.timen reiser de i grenselandet mellom det bevisste og ubevisste, våkenhet og drømmeland...

Aktiviteter for barna

På Reverock blir det et godt og spennende utvalg av praktiske energiutfordringer. Aktivitetene er kjent fra TV's «Energikampen», der barn og unge utfordres og konkurrerer om å bli best på å løse oppgavene og aktivitetene. På Reverock får dere prøve disse morsomme aktivitetene, men dere slipper å konkurrere med andre enn dere selv!

Sjefen over alle sjefer kommer

Asgeir  Borgemoen er konferansier på årets Reverock! Asgeir er kjent gjennom bla. barne-TV-sukseesen "Fritt Fram" og "Kompis" på NRK, så mange barn og voksne vil nok trives sammen med konferansier Asgeir. I tillegg kan dere glede dere til et Asgeir-show fyllt av sang, gjøgleri og humor.

Alle fra 0-99 år får barnebillett på Reverock! Billetten gir fri adgang til alle konserter, aktiviteter og annen underholdning! Sæteren gård ligger i Bærumsmarka - adresse: Murenveien 151. Med bil og offentlig transport kommer dere fram til Øverland. Fra Øverland er det ca 2 km å gå på fin grusvei til Sæteren Gård.

Mer informasjon om programmet, priser og adkomst finner du på www.reverock.no

Annonse

Skrevet av Christian Strand 7. september 2012