Vinn Vinjerock-billett

SÅ glad blir man på Vinjerock.
SÅ glad blir man på Vinjerock. Foto: Marius Dalseg Sætre

Glad i festival, og i å gå på tur? Da kan du sikre deg billett til Vinjerock 2017 allerede nå!

DNT ung og Vinjerock deler nok en gang ut Gnagsårprisen til deg eller dere som besøkt flest hytter før årets festival. Hovedpremien er en billett til Vinjerock 2017. Vel verdt et gnagsår, altså. Gjør en flott fjelltur om til en enda mer lukrativ opplevelse. Bare ved å delta har du muligheten til å stikke av med massevis av fete premier.

For å være med i konkurransen må du laste ned Gnagsårpasset. Husk å få stempel på hver eneste hytte du er innom på veien.

Fjorårets gnagsårprisvinner, Olaf Godtland Røe (23), valgte veien fra Tynset og gikk 254 kilometer til Eidsbugarden. På åtte dager var han innom hele ti hytter.

I 2015 var forholdene i fjellet ekstra snørike, noe Olaf fikk kjenne på.

– Det var veldig fint når jeg begynte hjemmefra, men vest i Jotunheimen begynte ferdselen på snø for alvor, sier Olaf, som mener tung sekk var den største utfordringen.

– Jeg måtte jo ha mat til hele turen, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Skaff deg padleskills på Vinjerock!
Skaff deg padleskills på Vinjerock! Foto: Marius Dalseg Sætre

Tips mot gnagsår

Selv om du har lyst å vinne Gnagsårprisen 2016, trenger du ikke la føttene lide. Vi deler derfor gjerne 2012-vinner Magnus S. Johansens beste tips for å unngå de verste smertene på føttene:

– Bruk et par tynne ullsokker innerst, og tjukke utenpå. La føttene få luftepause så ofte du kan. Husk at tørre føtter er lykkelige føtter.

Lurer du på hvilken vei du skal velge? Sjekk DNT ungs turforslag på UT.no. Her finner du også oversikt over alle våre hytter.

Husk også å sjekke ut DNT ungs andre arrangementer i forbindelse med årets Vinjerock. Nytt av året er Grønn lue-turen - fjellturen for deg som er singel og har lyst på en fjellflørt. Eller kanskje du vil lære å padle, eller nå en 2000-meters topp? Sjekk ut Vinjerocks hjemmesider for mer informasjon.

Knipset på Vinjerock:

Foto: Marius Dalseg Sætre

Foto: Sindre T. Lønnes

Annonse