Bli med DNT ung på påsketur

Bli med på påsketur i superidylliske Ryfylkeheiene!
Bli med på påsketur i superidylliske Ryfylkeheiene! Foto: Ståle Freyer

Mange av DNT ungs påskeaktiviteter er allerede fulle, men fortvil ikke! Vi har flere gode alternativer til deg som har vært alt annet enn tidlig ute med påskeplanleggingen i år.

Snøhuletur på Finse 18. - 20. mars

Er du mellom 13 og 16 år har du sjansen til å lære å bygge snøhule og sove ute midt på vinteren. Spennende og lærerikt! Dersom du lager en snøhule riktig er det faktisk ganske komfortabelt å sove i den, og det blir ikke så kaldt heller. Er man heldig er det rundt 0 grader i selve hulen.
Kun to plasser igjen!

Påsketur i Ryfylkeheiene 19. - 24. mars

Bli med på en klassisk skitur fra hytte til hytte! Denne turen passer for deg som er mellom 16 og 26 år, er vant til å gå med sekk på ski, og er i god fysisk form.
Etter lange dagsettaper venter fyr i peisen og kakao i koppen. Påmeldingsfrist 13. mars.

Chillin' n' grillin' 19.  - 20. mars

Denne gangen blir det Chillin`N Grillin`n med en overnatting på Djervhytten på byfjellet Ulriken i Bergen. Alle tar med seg litt mat hver - en tapasrett, og så koser vi oss med god mat og noen leker på kvelden. For alle mellom 13 og 26 år.

Topptur i nærområdet

En lett fellestur på en av fjelltoppene i Sunnfjord med turleder. Topp, eller hva?

Påskebasecamp på Hardangervidda 19. - 22. mars

På Hardangervidda er det lettgått og ganske flatt terreng. På Mårbu blir det to dager med dagsturer evt. toppturer, hopprenn, aking, snøhulegraving, pølsebål o.l. tilpasset vær og hva vi har lyst til. Vi satser på en overnatting ute for de som har lyst til det. Turen passer for barn og ungdom i alderen 10-16 år sammen med foreldre.

Kun tre plasser igjen!

Påsketur til Urdvassbukta 21. - 23. mars

Vi ligger to netter på hytte og i oppsatte lavvoer. Det blir bålkos, påskequiz og ulike aktiviteter. Ta med liggeunderlag, soveposer og varme klær. Påmelding innen 14. mars.

Kveldstur Presterødkilen og Råelåsen 22. mars

Er du mellom 16 og 30 år kan du være med DNT Ung på en kveldstur fra Kilden Kino, langs Presterødkilen og opp til skogen på Råelåsen. Vi tar en runde i skogen og finner utsiktspunktet som gir oss et flott utsyn mot innseilingen til Tønsberg og Nøtterøy.

Kanskje vi finner en av de naturlige hulene på Råelåsen?

Påskeaften-tur til Buskrednosi

Bli med DNT ung Luster på årets topptur 1505 meter over havet. Dette er en krevende tur i Breheimen. Om føret er godt, kan alle glede seg til nedturen!

Husk at du ikke alltid trenger å være medlem i DNT for å delta på våre turer og kurs, men at du får rabatt om du er det :)

Vær rask - påmeldingsfristene nærmer seg!

Foto:
1 - Sindre Thoresen Lønnes