DNT flytter pressekontoret til påskefjellet

Ingvild Lundberg Bakke og Ida Amelie Helgesen har etablert fjellinformasjonstjeneste for media på tradisjonsrike Iungsdalshytta i Skarvheimen.
Ingvild Lundberg Bakke og Ida Amelie Helgesen har etablert fjellinformasjonstjeneste for media på tradisjonsrike Iungsdalshytta i Skarvheimen. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Den Norske Turistforeningen (DNT) etablerer fjellinformasjonstjeneste for media på tradisjonsrike Iungsdalshytta i Skarvheimen fra palmelørdag til og med 1. påskedag.  

- DNT-hyttene er klare til å ta i mot påsketuristene, og melder om flotte snøforhold til fjells. Det er også ledig kapasitet på mange av de betjente DNT-hyttene, så har du ikke bestemt deg ennå er det fortsatt mulighet for en skikkelig fjellpåske, sier generalsekretær i DNT, Nils Øveraas.

4300 km med kvistede løyper

Til påske har DNT merket 4300 km med løyper, slik at skituristene skal kunne ta trygge veivalg på påsketuren. Last ned kart over vintermerking 2014

Stort tilbud i påskefjellet – fortsatt ledige plasser

Aktivitetsledere for barn, klassiske skiturer fra hytte til hytte, hundekjøring og basecamp for ungdom er bare noe av det DNT kan tilby i påskefjellet i år. Det er fortsatt ledige plasser på enkelte turer, se vår oversikt over fellesturer og aktiviteter

Det er også ledige plasser på den tradisjonsrike fjellbussen til DNT, som går fra Oslo til Gjendesheim 11.- 12.- og 17. april og til Sota Sæter 11.- 12.- og 16. april.

Påskebussene gir en fin mulighet til å komme seg enkelt og greit til fjells – og til å få seg en rundtur, så slipper du å tenke på å hente bilen etter endt tur. 

DNTs pressetjeneste i fjellet

Fra palmelørdag vil DNT sende ut pressemeldinger om nytt fra turisthyttene. Vi vil gi redaksjonene daglige oppdateringer fra fjellet.

Kontaktpersoner:  

Lørdag 12. april – onsdag 16. april: 

Ida Amelie Helgesen, kommunikasjonsrådgiver i DNT: 90656702 ida.amelie.helgesen@turistforeningen.no

Ingvild Lundberg Bakke, kommunikasjonsrådgiver i DNT: ingvild.bakke@turistforeningen.no

Onsdag 16. april – mandag 21. april:

Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT, 90066744 mette.habberstad@turistforeningen.no

Dersom din redaksjon ønsker informasjon om hva som skjer i fjellet – kontakt DNTs fjellinformasjon. 

God påske!

Annonse