Bli med DNT ung til ungdoms-OL!

Foto: Marius Dalseg Sætre

Lær om det enkle friluftslivet under De olympiske lekene på Lillehammer.

DNT ung og ungdoms-OL har i år valgt å inngå et samarbeid både i forkant av og under lekene på Lillehammer. 

I hele vinter har DNT ung arrangert fakkelturer med den olympiske ilden. Vi gikk på tur i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, og til slutt i Oslo. Massevis av ungdommer har vært med OL-ilden på tur gjennom landet. Nå har vi gleden av å invitere deg til DNT ungs camp på Lillehammer. 

Campen ligger ved Stampesletta, hvor nesten alle utøverne må gå forbi for å komme til arenaen. Som om ikke det var nok byr vi på masse aktiviteter og underholdning. Vil du kanskje lære om båltenning, mat på tur, bekledning eller overnatting ute? Da er dette rette plassen! Du får også muligheten til å prøve å sove ute, hvis du tør. Vi byr på liggeunderlag og soverposer i en av lavvoene våre. 

Se etter DNT ungs bannere, og kom innom en tur. Bli med på konkurranser, se etter favorittutøverne dine, grill pinnebrød, prøv utendørs pilates, eller bare slå av en prat rundt bålet med hyggelige folk. Og ikke gå glipp av kinovisningen på snøvegg - selvsagt med popcorn.

Velkommen til DNT ungs OL-camp 12. til 21. februar!

PS: Har du ikke mulighet til å reise til Lillehammer? Fortvil ikke! Følg DNTung på Snapchat, og få med deg det som skjer!

Annonse