Drømmer du om å komme deg ut?

Hva drømmer du om? Gå i fjellet om sommeren, bestige en fjelltopp eller kanskje padle kajakk for første gang?
Hva drømmer du om? Gå i fjellet om sommeren, bestige en fjelltopp eller kanskje padle kajakk for første gang? Foto: Tor Røseth

Har du lenge hatt lyst til å prøve ulike friluftsaktiviteter, men aldri kommet deg avgårde? Da vil Fjell og Vidde og UT.no gjerne ha kontakt med deg.

Vi vil bidra til å gjøre det enklere å komme seg ut. Denne oppgaven klarer vi ikke uten hjelp fra nybegynnerne. Helle Andresen, redaktør i Fjell og Vidde.

Mange går med en turspire i magen, men har problemer med å komme seg over dørterskelen.-   Derfor søker vi etter en person i alderen 25-35 år som har et brennende ønske om å komme seg ut, gå i fjellet, lage bål, klatre, padle eller kite. Han eller hun må også like å fortelle sin egen historie i Fjell og Vidde og på UT.no, sier Helle Andresen.
I disse dager planlegger hun neste nummer av Fjell og Vidde og vil intervjue den utvalgte personen om turdrømmene og hva som skal til for å realisere dem.

-Ofte er det de samme tingene som hindrer oss, alt fra gamle vaner til tidsklemme. Å følge en person som tar steget videre mot friluftsopplevelsene, kan inspirere flere til å gjøre det samme.
Etter intervjuet i Fjell og Vidde følger vi den utvalgte på UT.no idet han eller hun tar utfordringene i fjellet eller på sjøen.

Er du personen vi søker? Ta kontakt så fort som mulig med Helle Andresen, ha@turistforeningen.no.
Fortell kort om hvorfor vi skal velge deg og legg gjerne ved et bilde. Hvis du ikke er blitt kontaktet før 20. februar er du dessverre ikke blitt plukket ut.

Annonse