DNT og Norsk Tipping fortsetter samarbeidet

Fra venstre: Adm. direktør i Norsk Tipping Åsne Havnelid, generalsekretær i DNT Dag Terje Klarp Solvang og daglig leder i HHT Margrete Ruud Skjeseth.
Fra venstre: Adm. direktør i Norsk Tipping Åsne Havnelid, generalsekretær i DNT Dag Terje Klarp Solvang og daglig leder i HHT Margrete Ruud Skjeseth. Foto: Norsk Tipping

Det gode samspillet om frivillighet fortsetter. – Vi er veldig glade!

Norsk Tipping er en av DNTs turpartnere og bidrar blant annet inn på DNTs frivillighetsprosjekter. 

– Vi er veldig glade for å kunne videreføre vårt gode og nære samarbeid med Norsk Tipping. Støtten fra Norsk Tipping er vesentlig for å sikre vårt aller viktigste formål: Å legge til rette for enkel ferdsel i naturen og skape gode natur- og turopplevelser. Bidragene fra Norsk Tipping er viktig både for å utvikle frivilligheten og for at vi kan ta vare på hyttene og rutene våre, sier Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i DNT. 

Begge parter seg til fortsettelsen. Det handler om å oppfylle folks drømmer om den gode turen.  

– Det er en glede å forlenge det gode samarbeidet med DNT. Vårt felles verdigrunnlag gir et godt utgangspunkt for samarbeidet fremover, sier Åsne Havnelid, administrerende direktør i Norsk Tipping.  

Norsk Tipping forlenger også samarbeidet med Hamar- og Hedemarken Turistforening (HHT), for å sikre viktigheten av å være tilstede i lokalmiljøet og bidra inn i det gode arbeidet som HHT gjør for Hamar og omegn.

Annonse