Fornyet Fjell & Vidde på vei til postkassene

Et helt nytt Fjell & Vidde er på vei ut i postkassene.
Et helt nytt Fjell & Vidde er på vei ut i postkassene. Foto: Bielke&Yang

Landets største friluftsmagasin kommer nå i helt nytt design og med nytt innhold.  

Gjennom 55 år har magasinet vært et sentralt medlemsgode for de over 300 000 medlemmene av Den Norske Turistforening (DNT). 

– Med nytt design skal Fjell & Vidde gå foran og vise hvordan godt innhold om friluftsliv kan lages. Det nye designet er et nikk til den rike DNT-historien, samtidig som det peker fremover, forteller redaktør Magnus Nyløkken. 

– Vi håper leserne vil sette pris på den første, nye utgaven og kan love at det kommer mange flere gode historier og vinklinger utover i 2022. 

Den første utgaven kom ut i 1967. Helt siden starten har Fjell & Vidde hatt som mål å inspirere til et aktivt og allsidig friluftsliv, men også å belyse temaer som påvirker friluftslivets eksistens og levekår. 

Den nyeste utgaven kan du blant annet lese om toppturfeber i Norge, bli med statsminister Jonas Gahr Støre på tur eller kose deg med en artig beretning om “påskefjellets A til Å”.  

Magasinet sendes i disse dager ut til de av DNTs medlemmer som har valgt å motta denne medlemsfordelen.  

Godt samarbeid om videreutviklingen 
I arbeidet med å løfte design og innhold har redaksjonen samarbeidet med designbyrået Bielke&Yang og det kreative byrået GR&EI.  

Interessen for friluftsliv i Norge er stor, og lesertallene har vært i god utvikling de siste årene. Fjell & Vidde ligger nå på nærmere 400 000 lesere per utgave (Kantar 2020/21). Det gjør Fjell & Vidde til Norges femte største magasin.  

Byråene og redaktøren i samarbeidet med nye Fjell & Vidde. Øverst fra venstre: Steffen Olsen, Erland Banggren, nederst fra venstre: Christian Bielke, Magnus Nyløkken, Eivind Eidslott.
Byråene og redaktøren i samarbeidet med nye Fjell & Vidde. Øverst fra venstre: Steffen Olsen, Erland Banggren, nederst fra venstre: Christian Bielke, Magnus Nyløkken, Eivind Eidslott. Foto: DNT

Annonse