Hvordan dele mer og kjøpe mindre?

Foto: Marius Dalseg Sætre

DNT inviterer til seminar om miljøavtrykket av sports- og friluftsutstyr 10. november.

Mye av dagens friluftsmote er preget av korte trender og raske endringer i kolleksjoner. Hver nordmann bruker i snitt tre ganger så mye som en innbygger i EU på sports- og friluftsutstyr. Det utgjør en stor belastning miljømessig.

Mange bransjeaktører jobber for å redusere miljøbelastningen, og i den nylig vedtatte bærekraftstrategien har Den Norske Turistforeningen (DNT) en ambisjon om å redusere friluftslivets fotavtrykk og være en pådriver for bærekraftig produksjon og redusert forbruk av utstyr til friluftsliv.

På dette seminaret, som du kan delta på i salen eller følge som webinar, ser vi på hvordan bransjen jobber med utfordringene.

Velkommen til seminar!

Dato: 10. november 2021
Sted: Litteraturhuset i Oslo og på Youtube
Påmelding: Send e-post til baerekraft@dnt.no (begrenset antall plasser i salen)