Medlemsdager i DNT-butikkene

30. september til 2. oktober 2021 får du dobbel medlemsrabatt i flere DNT-butikker. Foto: EIvind Haugstad Kleiven

Fra 30. september til 2. oktober får du dobbel medlemsrabatt i flere DNT-butikker og på nett. Om du trenger noe til høstens tur er dette en god sjanse!

Høsten er en fantastisk tid på fjellet, ved kysten og i skogen. Har du i løpet av sommeren oppdaget at du mangler noe utstyr til en av høstens turer? Kanskje en hodelykt til mørke kvelder, varmere klær eller en silkelakenpose til hyttebesøk? DNT-butikkene i hele landet har det du trenger.

Mellom 30. september og 2. oktober får du som er DNT-medlem dobbel medlemsrabatt på en mengde varer i flere av DNTs butikker og på dntbutikken.no. Det tilsvarer cirka 30 prosent av veiledende pris. Tilbudet gjelder ikke på alle varer (som f.eks medlemskap, DNT-nøkkel, bøker og salgsvarer), men ta turen innom en av våre butikker og se utvalget.

Ta turen innom en av DNTs butikker for inspirasjon og det du trenger til tur!
Ta turen innom en av DNTs butikker for inspirasjon og det du trenger til tur! Foto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Andreas Blaauw-Hval 27. september 2021