Gavetips til turglade barn

Reisespill, kikkert eller munnspill? Her er noen julegavetips som får jubelen til å stå i taket på julaften!

Terningspillet Reise

Rorys Story Cubes Voyages er et fantasifullt lite terningspill som alltid får plass i bagasjen. Spillet er superenkelt og går ut på å trille alle terningene og fortelle en morsom historie fra symbolet på terningene. Passer fantasifulle barn fra 6 år og oppover. Du kan kjøpe den her.

Munnspill

Å klunke frem noen lyder på munnspill gir garantert godt stemning uansett hvor god (eller dårlig) du er til å spille. Et munnspill er lett å ta med i sekken. Legami Vintage Harmonica C er et klassisk turmunnspill med ti hull og tjue lyder. Munnspillet er stemt i C. Leveres i beskyttende oppbevaringsboks med retrovibber. Du kan kjøpe det her.

Turbobamse

Turbo er Barnas Turlags egen maskot. Han er trygg og myk å ha med ut på små og store eventyr! Du kan kjøpe den her.

Ryggsekk

Bergans Ruffen 18 er en dagstursekk som passer perfekt for barn. Stort hovedrom, godt bæresystem og mange detaljer. Du kan kjøpe den her.

Turbomatboks

Turbo er en blå, munter fjellrev og er maskoten til Barnas Turlag. Visste du at han har sin egen, kule matboks? fDen er laget i metall, med plass til både brødskiver og litt frukt. Artig Turbotrykk på alle sider samt fjellvettreglene trykket på baksiden. Boksen er også et perfekt sted for steinsamlingen og andre mer eller mindre praktisk skatter fra hjemveien. Du kan kjøpe den her.

Hodelykt

Mange barn liker å ha på en hodelykt når de er utendørs om kvelden, for da har de armene frie. Black Diamond Astro 250 er en vanntett hodelykt på 250 lumen. Siden den er vanntett, er den også fin i kano og båt. Smart tastelås hindrer at lykta tømmes for strøm i sekken. Du kan kjøpe den her.

Hyttetur med hele familien

Hva med å et opphold på en turistforeningshytte til hele familien? Frem til 31. januar kan man på svært mange av DNTs hytter leie en hytte og få den helt for seg selv. Vi gjør det slik på grunn av korona og at flere grupper ikke skal omgås hverandre på hyttene. Så dette er en fin sjanse å få litt kvalitetstid med familien. Les mer her.

Se flere julegavetips i DNT-butikken

Skrevet av Mari Stephansen 15. desember 2020