En trøblete sommer for SjekkUT

Flytting av databaser i sommer førte desverre til at innsjekkinger i SjekkUT fra 4. juni – 7. juli er slettet. Vi beklager!

SjekkUT-appen lar deg finne dine favoritturposter og skjulte perler nær der du er. Du kan sjekke inn digitalt, signere gjesteboken og dele opplevelsen på sosiale medier. Mer om appen her.

- Under flyttingen av våre databaser i sommer oppstod en feil som resulterte i at innsjekkinger fra mars til og med juli 2020 forsvant fra SjekkUT appen. Vi har klart å gjennopprette de fleste tapte innsjekkingene, men ikke for tidsrommet 4. juni – 7. juli. Det er i dag ikke mulig å manuelt «sjekke inn» på steder i etterkant for å registrere de tapte innsjekkingene, sier Christian Strand, leder for IT i DNT.

DNT vil fremover jobbe med å finne den beste løsningen for SjekkUT videre.

- Vi er veldig lei oss for det som har skjedd, og beklager til alle foreninger, turlag og brukere som har mistet innsjekkingene sine. Vi setter stor pris på tålmodigheten dere har vist i perioden vi har jobbet for å finne ut av problemet og gjennopprette dataene. Det er utrolig hyggelig å vite at appen skaper så stort engasjement, og vil takke for alle tilbakemeldinger. Til tross for tapte innsjekkinger håper vi at alle brukerne av SjekkUT har mange gode turminner fra i sommer, og at dere vil kose dere med å utforske nye turmål fremover, sier Christian Strand.

Foto: Marius Dalseg

Skrevet av Nina Vold Dørum 4. september 2020